Retromobile er over, sesongen er i gang - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
360 bilder i galleri
Retromobile er over, sesongen er i gang
Retromobile er den største av alle de store entusiast-arrangementene. I Paris, hver mars. Her gir vi 350 gode argumenter for hvorfor du burde planlegge en tur dit neste år.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Når de innpå 150.000 har vært gjennom den store Retromobile-utstillingen vet vi at nå er man på gang igjen, etter vinterdvalen.

Klar til å pusse og skru, eller bare drømme. 

Men poenget med Retromobile er at den er så meget mer enn bare drømmer.

Riktignok er det tre store auksjoner som finner sted samtidig, der det ofte er snakk om millionpriser, men utstillingen har en egen hall for biler til under 25.000 euro der spriket er fra klassiske Fiat 500 via Volvo P1800 til forbausende mange Corvetter.

De 120 merkeklubbene du finner der forteller også klart at det er fremdeles mulig for deg og meg å ha det moro med noe gammelt på gummihjul, uten at vi trenger verken enorme arealer, uoppnåelig teknisk kunnskap eller krøsus-aktige formuer.

Utstillingen er et klart bevis på at det finnes et liv utenfor sjel-løse elbiler. Det noen av dere fremdeles husker, lukt, lyd og litt problematiske girkasser, lever fremdeles og det ser ut som det er ganske bra folk som er engasjert i denne virksomheten.

En god venn som vel egentlig ikke er kommet lenger enn til EVO 7 sa det veldig tydelig etter at vi hadde brukt nokså mange timer der: «Nå skjønner jeg hvordan det gikk an å få bildilla. Og hvorfor noen av dere fremdeles har det».

Her skal du få ganske mange bilder fra årets. Ikke bare vil du oppleve et solid mangfold, du vil også legge merke til hvor tett vi kommer inntil juvelene.

Her er det ikke snakk om å stå på ærbødig avstand – dersom du ønsker å se hvordan transferkassa på en Mercedes Simplex fra 1908 egentlig er montert, så værsågo’ – bare legg deg under.

Retromobile nærmer seg den 50. årgangen og øker både i omfang og betydning. Enda et bevis på at «mobiltelefon på hjul» ikke dreper entusiasmen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: