Suzuki Kizashi: Kizashi over 300 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Kizashi over 300
Suzuki har satt ny hastighetsrekord på saltslettene under årets Bonneville Speed Week som pågår denne uken. Bilen de benytter er en spesialrigget Kizashi.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det var journalist Sam Mitani i magasinet Road & Track som satt bak rattet i den noe spesielle Kizashi Bonneville Special.

Vi kan avsløre at Mitani nå er medlem av den eksklusive 200mph-klubben etter å ha notert en hastighet på 203,720 miles per hour (tilsvarende 327,85 km/t).

Rekorden ble notert i går (onsdag morgen), og termometeret sto på 39 grader Celsius da forsøket ble gjort. Mitani fikk som reglene tilsier notert snittid etter to forsøk.

Spesialutgaven Kizashi Bonneville Special har en turbo fra Turbonetics med et trykk på 16 psi. Den øker motoreffekten fra standard 178 hk til voldsomme 520 hk. Maks dreiemoment er formidable 698 Nm, mot normalt 230 Nm.

Dette har selvsagt medført at en del vitale komponenter i drivlinjen, hjulopphengningen og karosseriet er modifisert og forsterket. Bilen er kun bygget i dette ene eksklusive eksemplaret.

SE VIDEO OM OPPBYGGING AV BILEN:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix