BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Mansory pimper Can-Am

Can-Am Maverick er et kjøretøy som helst ser at du blir møkkete. Mansory er et firma som nødig har med møkkete folk å gjøre. Allikevel ser en kombinasjon av de to faktisk ganske vellykket ut.

Les mer


Rolls-Royce leker silke-bad ass

Silkeramp har fått en helt annen betydning siden Rolls-Royce kombinerte sin Cullinan Black Badge med fotografen Mark Riccione og sendte dem til Los Angeles.

Les mer


Lanseringskalender 2020

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2020.

Les mer


En ny stjerne fra Sri Lanka

Dette er den bilen som gjør at jeg er mest lei meg for ikke-Genève. Bilen ser bra ut, har spennende spesifikasjoner og en bakgrunn jeg gjerne skulle visst mer om. Dessuten er navnet genialt: Vega – hvorfor har ingen brukt det før?

Les mer


Eksklusiv Zenvo-presentasjon

Zenvo er fast innslag på Genève-messen. I år måtte de i stedet invitere til et privat lite selskap hjemme i Danmark.

Les mer


Flatt er også smittsomt

Skal man tyde nye merkevare-registreringer, ser det ut til at også Nissan følger etter Volkswagen og BMW og presenterer et minimalistisk og flatt varemerke. Heldigvis blir det nytt liv i Z’en.

Les mer


Snap blir Metro

I 2018 viste Rinspeed sitt bytte-karosseri, Snap, for første gang. I fjor var den krympet til MicroSnap, men i år hadde den fått en meget mer urban rolle som MetroSnap.

Les mer


Bursdagspresang fra Dodge

Challenger er kanskje ikke et like ikonisk modellnavn som Camaro eller Mustang, men det er vel ingen som er i tvil om at vi snakker amerikanske muskler her? 50 år med disse musklene feires med gull.

Les mer


Gammelt nytt fra Eadon Green

Eadon Green har ikke vært i Genève mer enn et par år. Men er så gjennomført eksentrisk at et besøk der er obligatorisk. I år må vi dessverre gjøre besøket virtuelt isteden.

Les mer


Fra Bulgaria med en god idé

Opprinnelig kom Sin Cars fra Bulgaria, men i dag tilhører de den spennende underskogen av britiske spesialprodusenter. Men her betyr «spesial» litt mer enn bare en og annen sportsbil.

Les mer


Aston Martin på to hjul i svingene

Hils på Aston Martin AMB 001. Tidligere har den bare vært vist på EICMA i Milano, og dit er det ikke mange fra Genève-gjengen som drar.

Les mer


Rimac endrer alt

Rimac skulle vist sin produksjonsbil i Genève i år. Slik ble det ikke, men her er noen av detaljene.

Les mer


Audi e-tron og Porsche Taycan utleveres uten prisøkning

Mange bilkunder har fryktet at de siste uker kronekollaps kunne føre til at deres bestilte biler som Audi e-tron og Porsche Taycan plutselig ville bli mye dyrere.

Les mer


RUF drar til Oklahoma

Den meget stilige kona til Alois Ruf, Estonia, fikk et preg av Annie Get Your Gun da paret presenterte sin Genève-debutant.

Les mer


Ladbar Kuga klar for Norge

Nye Ford Kuga er klar for lansering, nå også som ladbar hybrid.

Les mer


Gullivers andre eventyr

Det var en viss logikk i at All Blacks, New Zealands rugbylag, gikk sammen med Iveco i en stor sponsoravtale. «Bygget på samme måte» var tag-linjen. Men Italias rugbyherrer og Hondas søte e? En slags Gulliver-historie?

Les mer


Her er Kias nye Sorento

Etter noen runder med sniklansering har Kia i dag endelig offentliggjort sin helt nye Sorento – større og mer praktisk, og ikke minst – med attraktive drivlinjer for Norge.

Les mer


Sportsbil med røtter i Gulfen

Nå setter Jannarelly opp anlegg både i London og Paris. Kanskje de mener alvor med sin forbausende akseptable sportsbil.

Les mer


BYD nærmer seg

BYD kommer stadig med meldinger om store buss-ordrer i Europa. Personbilene derimot … Men det må være en grunn til at de stadig sprer bilder av så attraktive biler som disse gjennom sine internasjonale kanaler?

Les mer


Sion er litt nærmere

Vi har vært innom Sion, en bil med stort innslag av mose, før. Nå har initiativtakerne, Sono Motors, gjennomført andre crowdfunding runde, og passerte elegant målet på 50 millioner euro.

Les mer


200 norske avvikere

På registreringsstatistikken for 2019 var cirka 50 personbilmerker representert – med søkke og snøre. Men i bestandoversikten er det 250 forskjellige merkenavn. Her får du de 200 mindretalls-avvikerne

Les mer


Rask familietransportør

Sportsbil og SUV: Straks kommer GLE og GLS med den råeste AMG-motoren.

Les mer


Murrays lille selvkjørende

Han snakker om selvkjørende, Gordon Murray, når han presenterer sin lille klatt. Men den ser jo så frekk ut at man kunne tenke seg å kjøre den selv, og være virkelig frekk i trafikken.

Les mer


Mercedes-Benz GLB med norske priser

Mercedes-Benz’ kompakt-SUV GLB har fått en startpris fra 486.000 kroner.

Les mer


Mazdas nye elbil fra 250.000 kroner

Mazda MX-30 har fått norske priser. I alt finnes det tre valgmuligheter.

Les mer