BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Original Morgan på veggen

Dette er en av de glade bilhistoriene fra koronaperioden. Og slutten på historien er at du nå kan få din egen Morgan-kunst på veggen. Bilder rammet inn i Morgan-ask av Morgans karosserisnekkere.

Les mer


Oppgradert Mini Countryman

Dagen generasjon Mini Countryman ble lansert i 2017. Dermed er tiden inne for en midtlivs oppgradering av både teknikk og design.

Les mer


Vårnyheter i kø hos BMW

BMW priser våren med en rekke nyheter og oppgraderinger. Mest aktuelt for Norge er en ny ladbar stasjonsvogn – med firehjulsdrift.

Les mer


Kina-el fra Italia

DR Automobiles er et italiensk firma som har solgt kinesiske biler under eget navn i 15 år. Nå kommer de med en elektrisk modell som kanskje også vil til i Norge.

Les mer


Effektiv kombinasjon

Mercedes-forhandlere i Tyskland åpner nå for salg av GLC 300 de, en modell som kan bli midt i blinken for det norske markedet.

Les mer


Dramatisk fall i bilsalget

Bilsalget i Europa ramlet med 74 prosent i årets første tertial sammenlignet med samme periode i fjor. Heldigvis er situasjonen vesentlig bedre i Norge.

Les mer


Milepæl for BMW i3

Siden lanseringen i 2014 er det registrert over 25.000 BMW i3 på norske skilter. Hvem skulle for ti år siden trodd en elbil ville toppe BMW-statistikken?

Les mer


Ny Bentley fra 1930

Når Bentley nå skal bygge 12 reproduksjoner av 4 ½-literen fra 1930 legger de mye mer i det enn Jaguar og Aston Martin når de har gjort sine «continuation»-modeller. Her er det ikke bare solskinnshistorien som er med, vorter og skavanker blir heller ikke skjult.

Les mer


Muskel-SUV fra Alpina

BMW-spesialistene hos Alpina er klar med sin spesialversjon av BMWs største SUV. Her er det muskelkraft og luksus i utsøkt kombinasjon.

Les mer


Dyson-bilen skrotes

Det vakte litt oppmerksomhet da James Dyson – Storbritannias rikeste mann – fortalte at han skulle bygge el-bil. Svært meget av det han hadde tatt i var blitt til gull – hvorfor ikke en bil også? Nå har han gitt svaret.

Les mer


Kineser går til Brabus

Premium-merket til Great Wall har nettopp sluppet noen skisser av en oppjazzet utgave av VV7-SUV-en. De har gått til Tyskland etter hjelp.

Les mer


Lanseringskalender 2020

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2020.

Les mer


Her er Porsche 911 Targa

Med 911 Targa lanserer Porsche sin tredje karosserivariant av den nye sportsbilen. Den er på plass i august.

Les mer


Ny variant på Kamiq

Skoda lanserer nå sin mest kompakte SUV i en røffere utstyrsversjon.

Les mer


Mustang blir elektrisk dragster

Når det gjelder antall liter drivstoff per kilometer er det vel ikke noen bilsportgren som sløser mer enn drag-racing. Når det gjelder drama og teater per liter er vel allikevel historien en helt annen. Nå skal Ford kombinere drag med null-utslipp.

Les mer


Nye problemer for VW

Golf 8 sjangler av gårde. Minst 30.000 må tilbake på verkstedet, og fabrikken har innført en foreløpig utleveringsstopp inntil feilen er rettet.

Les mer


Bedre enn flygende biler: bilende fly

Learmousine heter noe underlig som skal auksjoneres bort i slutten av juni. Da vet man i hvert fall hvor den kommer fra: en sliten Lear jet.

Les mer


Nå kommer Fords store Explorer

For et år siden annonserte Ford at de skulle hente 7-seteren Explorer til Norge. Nå er den endelig på plass.

Les mer


Retro i ny innpakning

Her får vi et nytt møte med en bil vi omtalte for nokså nøyaktig to år siden. Nå er den klar for salg, til og med i to ulike varianter.

Les mer


Ny president i KNA

Administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund, Geir A. Mo, har overtatt som President i KNA – Kongelig Norsk Automobilklub. KNA har 31.000 medlemmer, ble stiftet 4. januar 1907 og er Norges første bilorganisasjon.

Les mer


Null til hundre i går

Kan man komme tilbake før man startet? Man kan begynne å lure slik som aks-tidene synker. Nå skal en australsk dragster gjøre null til tohundre på under et sekund!

Les mer


Kinesisk designperle skal til Europa

En uke er gått siden det ble klart at BYD skal etablere seg i Norge med RSA som importør. Nå bekrefter de at deres el-sedan klargjøres for europeisk lansering.

Les mer


Kia storsatser på elbiler

Kia legger frem detaljer rundt sine fremtidsplaner. Det blir mye elektrisk fra den koreanske produsenten.

Les mer


Alfa Spider i el!

Det som er veldig positivt er at når Garage Italia nå går over til å bygge noen Alfa Spider (i sin tid kjent som Duetto), kommer de bare til å bruke Serie 4 biler. – Vi tuller ikke med klassiske årganger, sier de.

Les mer


En ny kjempe blir født

Vet du egentlig hva en sammenslutning av PSA og FCA betyr av modeller og salgstakt? Her skal du få oversikt over alle merkene, og hvilke som var bestselgerne i Europa – og Norge – i fjor.

Les mer