BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Sportsbil med røtter i Gulfen

Nå setter Jannarelly opp anlegg både i London og Paris. Kanskje de mener alvor med sin forbausende akseptable sportsbil.

Les mer


BYD nærmer seg

BYD kommer stadig med meldinger om store buss-ordrer i Europa. Personbilene derimot … Men det må være en grunn til at de stadig sprer bilder av så attraktive biler som disse gjennom sine internasjonale kanaler?

Les mer


Sion er litt nærmere

Vi har vært innom Sion, en bil med stort innslag av mose, før. Nå har initiativtakerne, Sono Motors, gjennomført andre crowdfunding runde, og passerte elegant målet på 50 millioner euro.

Les mer


200 norske avvikere

På registreringsstatistikken for 2019 var cirka 50 personbilmerker representert – med søkke og snøre. Men i bestandoversikten er det 250 forskjellige merkenavn. Her får du de 200 mindretalls-avvikerne

Les mer


Rask familietransportør

Sportsbil og SUV: Straks kommer GLE og GLS med den råeste AMG-motoren.

Les mer


Murrays lille selvkjørende

Han snakker om selvkjørende, Gordon Murray, når han presenterer sin lille klatt. Men den ser jo så frekk ut at man kunne tenke seg å kjøre den selv, og være virkelig frekk i trafikken.

Les mer


Mercedes-Benz GLB med norske priser

Mercedes-Benz’ kompakt-SUV GLB har fått en startpris fra 486.000 kroner.

Les mer


Mazdas nye elbil fra 250.000 kroner

Mazda MX-30 har fått norske priser. I alt finnes det tre valgmuligheter.

Les mer


Porsche flyr i Star Wars … Eller?

Det var ikke tilfeldig at en stor Taycan-presentasjon og premieren på siste Star Wars film skjedde samtidig i Los Angeles. Porsche er nemlig blitt en del av galaksen.

Les mer


De ti dyreste i 2019

Fremdeles betales det fantasipriser på auksjoner. Men ikke fullt så fantastiske som for bare noen år siden. Smaken har også endret seg. Her er de ti dyreste auksjonsbilene fra 2019.

Les mer


T-Roc har mistet taket

Denne blir dessverre et sjeldent syn på norske veier.

Les mer


Bilhistorie fra Giugiaro

Giorgetto Giugiaro har vært på Genève-utstillingen hele sitt kreative liv. I år måtte han ta til takke med å lage en streamet forestilling fra hovedkvarteret utenfor Torino.

Les mer


Lexus på vei til månen

Hvis Lexus bygde bil som dro til månen, hvordan ville den se ut da? Vi fikk syv sprikende svar fra fem forskjellige designere.

Les mer


Nytt fra Aston – ikke bare bil

Aston Martin har åpenbare problemer for tiden. De får juling på børsen og kansellerer modeller. Men til Genève skulle de i hvert fall hatt med seg en ny investor og kommende styreformann.

Les mer


Et skikkelig Bugatti-mysterium

Av en eller annen grunn har det plutselig dukket opp to bildeserier som viser Bugattier vi ikke ante eksisterte. Er dette et ledd i å mørne oss for en ny Bugatti?

Les mer


Nye Defender på Norges-turné

Helt nye Land Rover Defender har vært rundt hos landets forhandlere. Spørsmålet «alle» har stilt er om den kommer som varebil.

Les mer


McLaren pøser på

Er det noen der ute som kan alle McLarens typebetegnelser og vet hva de hører til? Her er en ny en å lagre på hjernedisken: 765 LT.

Les mer


Etterlengtet tilbehør

Hyundai lanserer nå lastekroker sine elbiler. Det etterspurte ekstrautstyret blir tilgjengelig for alle som kjører Kona og Ioniq.

Les mer


Pininfarina, nittiåring!

Der gikk vi glipp av en liten 90-års feiring. Pininfarina hadde lagt opp til et lite event i Genève. Det måtte droppes. Men de har hele året på seg, og det skal ikke ta lang tid før du ser selve jubileumsbilen, Battista, i Oslo.

Les mer


Her er Fiats nye elbil

Fiat har i dag presentert sin nye 500 EV som har egenskaper til å bli en volumselger i Norge.

Les mer


Bentleys rasjonerte Bacalar

Den nyeste Bentleyen, litt for feit til å kunne kalles barchetta, men allikevel seriøst åpen, skal bygges i 12 eksemplarer. Ingen kan bli din – foreløpig er det kunder på dem alle. Men kanskje en auksjon om fem år?

Les mer


50 år siden sist: Fireseters superbil

Oppskriften forsvant av en eller annen grunn med Lamborghini Espada, for 50 år siden. Nå har Christian von Königsegg hentet frem oppskriften igjen: hans fireseter heter Gemera og skulle debutert i Genève.

Les mer


BMW dropper 100 års tradisjon

Da Volkswagen endret logo for noen måneder siden var det ikke særlig dramatisk. Den gikk fra å være kjedelig til å bli kjedelig. Når BMW når gjør det samme er det litt tristere.

Les mer


Toppene i 911-familien

Porsche lanserer sin nye 911 Turbo S med og uten tak. Aldri har den hatt mer krefter å rutte med.

Les mer


Norgestilpasset E-Klasse

Mercedes lanserer nå en oppgradert E-Klasse. For Norge er det viktigste at utvalget av ladbare hybrider økes.

Les mer