img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Ny Focus debuterer NÅ!

Jeg tror at hvis jeg teller etter, så er det femte gang vi deltar på lanseringen av en ny generasjon Focus. Denne gang er vi i London, på ivrig jakt etter bilens virkelige sjel.

Les mer


Fra virtuell til race taxi

Denne bilen startet sin tilværelse i PlayStation. Nå er den realisert, om enn i bare ett eksemplar.

Les mer


Oppskrift: Lin og sukker

Studentene som har bygget den kaller den verdens første sirkulære bil. Sirkulær, som i evig rundgang. Som vannet.

Les mer


Racerbil på skilt – i sladd

En-seters racerbiler, gateregistrert, er gøy. En-seters racerbiler, gateregistrert, på is, høres enda gøyere ut. Nå er vel snart den sesongen over.

Les mer


Nyeste tilskudd til I.D.-familien

Nå har Volkswagen gitt oss noen flere bilder av Pikes Peak-utfordreren de er i ferd med å bygge. Og navnet? Ingen stor overraskelse der nei.

Les mer


Nytt spor i Bertone-labyrinten

Bertones nedgang (og delvis oppgang) er en typisk italiensk familie-forretning-historie. Den tar aldri slutt og har løse tråder over det hele.

Les mer


Fritt valg – eller ny hybrid

Da vi fikk en forhåndsmelding om at Bulgarske SinCars skulle komme til Genève med en bil der du kunne velge alt, motor, interiør, karosseri – skjønte vi ikke mye. Heldigvis kom de med en attraktiv hybrid også.

Les mer


Litt nærmere hydrogen

Ikke før var Mercedes ferdig med vintertestene av GLC F-CELL, så trillet de første bilene av en forsiktig førproduksjons-linje.

Les mer


Haval kompletterer SUV-rekken

Haval er Great Walls SUV-merke, og ikke noen hvem som helst. De er nemlig det mest solgte SUV-merket i Kina med årsvolum på nesten en million biler. Nå lanseres en ny modell som burde passe perfekt for Europa.

Les mer


Strømmen koblet til første elbil-lynlader

Fortum har åpnet landets første lynladestasjon med 150 kW kapasitet og klartgjort for ladehastighet opp til 350 kW. Den nye ladefartstadarden på 150/350 kW rulles nå ut i Norge.

Les mer


Med på kjøpet

Det skulle bare mangle at man ikke får en liten ekstra-presang når man har vært med på å forhåndsfinansiere BP23-programmet. McLarens kommende Hyperbil.

Les mer


Torino er tilbake

Denne skulpturen – eller hva skal vi kalle den – fra noe som heter Icona, var BilNorges favoritt på Genève-utstillingen. Først og fremst fordi den så klart beviste at Torino er på plass igjen.

Les mer


Ventetiden er snart over

For et år siden viste Ford sin nye Fiesta ST på Genève-utstillingen. Nå er prisene klare.

Les mer


Folkets elbilfavoritt

Påskemåneden handlet i hovedsak om mirakelet som førte til at Nissan maktet å kverne ufattelige 2172 Leaf gjennom registreringsapparatet. Selv Tesla satset friskt for å bli først og størst i mars, men måtte gi opp.

Les mer


Stadig litt mer overvåket

Kjøpt ny bil i dag? Da blir du overvåket litt tettere enn om du kjøpte bilen i forrige uke.

Les mer


Kompakt mobilitet

Kompaktere blir det ikke. Japanske Fomm leverer ikke bare ekstremt kompakte elbiler, de skal levere ekstremt kompakte elbilfabrikker også.

Les mer


Kias største

Her hjemme er Stinger Kias største personbil – men de finnes enda større. K900 dukket opp i ny utgave på New York-utstillingen.

Les mer


Jaguar hever SUV-listen

Jaguar er i en skikkelig flow for tiden. De tok heller ikke noen pause i påsken. I New York viste de sin Super-SUV, og fortalte om et spennende samarbeid.

Les mer


Dobbel overraskelse fra Volkswagen

At Volkswagen skulle dukke opp med en femseters Atlas var for så vidt ventet, men kanskje ikke at den ble så bra. En Uber-Amarok var derimot en nyhet. Og navnet som vanlig, skal vi si – sært.

Les mer


Honda gjør en Evoque-åpen

Vi som trodde New York-utstillingen hadde kommet med alle påske-eggene. Det viste seg at det beste hadde de gjemt til sist.

Les mer


RAV4-debut i NY

Kanskje ikke så rart at Toyota velger å vise sin nye RAV4 i New York. Den har overtatt for Camry og Corolla som Toyotas USA-bestselger.

Les mer


Mustang som SUV

Lincoln viste en tre-rader i New York. Det skapte glede hos alle som la seg ned på gulvet og så at det var masse Mustang på undersiden.

Les mer


Erkerivaler i tett samarbeid

Vi har vel aldri sett make til et slikt samarbeid som BMW og Mercedes-Benz skal inn i nå, samtidig som de fortsetter som konkurrenter.

Les mer


Cadillac fortsetter jakten

Mens Lincoln rydder opp i modellnavnene sine, fortsetter Cadillac sin intern-forvirring. Etter CTS og ATS og XT5 kommer nå XT4. Og den er viktig!

Les mer


Ny start for Genesis

Det kan virke som om Hyundai ville gjenoppdage Gran Turismo-stilen da de trykket på knappen for nye Genesis-start. Vellykket!

Les mer