img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Illustrert historie

Gerry McGovern, Land Rovers designsjef, har gjort et nytt stunt. Nå kan du sette rumpa di på 70 års Land Rover historie.

Les mer


Vespa under kniven

Bel & Bel er et design-studio og -verksted der de åpenbart har det veldig morsomt. Blant annet ved å gi gamle Vespaer nye liv – på en måte Vespaen selv aldri hadde drømt om.

Les mer


Nye spionbilder: VW T-Cross

Den kommer ikke på markedet før neste vår, men nå kommer Volkswagen med flere avsløringer om kompakt-SUV-en T-Cross.

Les mer


Pacemaker? Trygg i elbil.

En tysk undersøkelse slår fast at folk med hjertestarter eller pacemaker ikke får systemet forstyrret av at de nærmer seg en elbil.

Les mer


Opel kommer hjem

Det var ikke akkurat noen stor nyhet at Opel går til den norske PSA-importøren. Ganske logisk etter at PSA i Paris kjøpte opp Opel i Rüsselsheim. Men for Norge er denne historien helt spesiell. Verdens eldste private Opel-importør og -forhandler er på plass!

Les mer


Ny variant på Karoq

Nå kommer en ny modell fra Skoda for dem som ønsker villmarks-look.

Les mer


Salget ned - Leaf på topp

Mer enn en av ti nye biler i juli var elektriske Nissan Leaf.

Les mer


Audi viser elektrisk superbil

Audi skal presentere en ny konseptbil på Pebble Beach om tre uker. «Emotion instead of Emission» antyder en elektrisk supersportsbil.

Les mer


Medisin Mot Muskelsvinn

NETTKJØRT: Mustang er fremdeles et navn med en helt egen klang i bilverdenen. Og den byr fremdeles på mye av det samme som gjorde den til en legende.

Les mer


Microlino blir lovlig

Microlino har vi skrevet om før. Da var den en drøm. Nå ser det ut som den kan bli virkelig. De siste homologerings-øvelsene er gjennomført. Nå er den lovlig i hele Europa!

Les mer


Siemens i racing

Siemens, kjøleskap og slikt, er kanskje ikke det du tenker på først når du tenker Festival of Speed. Men de sørget jommen for mye bra på Goodwood i år.

Les mer


Knoppskyting hos Glickenhaus

Etter at Cameron Glickenhaus fikk tillatelse til å starte en småskala-fabrikk i USA har det ene prosjektet etter det andre dukket opp. Det siste er en ganske retro roadster.

Les mer


Her kommer A-Klasse i ny fasong

Det fins en del markeder som elsker kompakte sedaner. Norge er ikke blant dem, men det tror Mercedes-importøren snart kan endre seg.

Les mer


Stormannsgalskap på Goodwood

I 1935 begynte racerkjøreren Hans Stuck å mase på sin gode venn Ferdinand Porsche om å bygge en verdensrekordbil. Derfra og til plenen på Goodwood for noen uker siden var det en lang vei.

Les mer


Ny Macan i Shanghai

Porsche har dratt sløret av en oppfrisket Macan. At det skjedde i Shanghai er ingen tilfeldighet.

Les mer


Her er andre generasjon Q3

Større og mer komfortabel, spekket med elektroniske hjelpemidler. Her er Audi Q3 i helt ny innpakning.

Les mer


Ariels fjerde

– Dette er en helt ny Ariel, sier sjefen, Simon Sanders. – Det eneste som er med fra den gamle er to pedaler og tank-lokket. Godt gjort, da, å få det til å se så likt ut.

Les mer


Detroit tar grep

De store bilutstillingene har slitt med manglende oppslutning de siste årene – ikke minst NAIAS, den store amerikanske utstillingen som hvert år avvikles i Detroit. Nå vil de prøve å snu trenden.

Les mer


Bygg din egen 300 SL

Kanskje å overdrive, men nå begynner det å dukke opp ferske karosserideler til denne drømmebilen. Rett fra Mercedes-fabrikken, med Mercedes delenummer.

Les mer


Cadillac med 1000 hester

Cadillac CTS-V er lystig i utgangspunktet, men når Hennessey tar den under behandling blir den nærmest hysterisk.

Les mer


Westfield med massetransport

De som forbinder noe som helst med Westfield, tenker vel en slags Lotus Se7en-kloning. Hvis du er på Heathrows Terminal 5 møter du en annen versjon.

Les mer


Oppdatert TT

Tyve år etter originalen debuterte, har Audi funnet tiden moden for en oppdatering av TT.

Les mer


Leaf i NISMO-versjon

Dette høres umiddelbart veldig spennende ut. I Tokyo lanserer nå Nissan sin Leaf i en spennende Nismo-utgave.

Les mer


Bobla 80 – helt glemt

Bilverdenen er full av merkelige jubileer. Minst fire ikoner fyller 70: Land Rover, Porsche, 2 CV og Jaguars XK-serie. Alt feires. Men Bobla 80 er det fullstendig lokk på.

Les mer


Amerikanske muskler

Amerikanerne gir ikke frivillig slipp på verken store trucker eller muskelbiler. Dodge Challenger er et klassisk navn, her i helt nye utførelser. Noe for ønskelista?

Les mer