img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Citroën

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

En helt annen Kaktus

De fleste andre bilprodusenter ville kalt det en ny modell. Citroën nøyer seg med å kalle det en facelift. Men her går det dypere enn bare rett i feisen.


Ny C4 Cactus – Hva vil du vite?

I morgen er det Rivieraen og første bekjentskap med den nye Citroënen. Er det de sensasjonelle nye komfortsetene du lurer mest på, eller om de endelig har fått koppeholdere? Det er bare å spørre.


Helt ny Berlingo

For dem som tenker praktisk er Citroën Berlingo en optimal familiebil. Nå får den et friskt, nytt utseende, uten at det går på bekostning av de praktiske egenskapene.


Loeb gjør comeback i WRC

Den nidoble verdensmesteren i rally, Sebastien Loeb, gjør comeback i rally-VM. Men han nøyer seg med en begrenset satsing i 2018.


Drømmesalg fra Citroën

Er det mareritt eller ønskedrøm? Citroën skal selge ut mengder av sine attraksjoner fra selskapets store historiske samling.


Ny tjeneste for enkelt bilhold

Nå lanseres en ny tjeneste som skal gjøre bilholdet enklere enn noensinne. Bak konseptet står en av gigantene i norsk bilbransje.


Fjesløft for Cactus

Nå er Citroën C4 Cactus kommet omtrent midtveis i sin livssyklus. Det betyr facelift og tekniske oppgraderinger.


Mikkelsen tilbake i verdenstoppen

Andreas Mikkelsen kjørte inn til andreplass i Rally Tyskland etter en nærmest feilfri helg i sin Citroën. Seieren gikk til Ford-fører Ott Tänak.


Andreas Mikkelsen i tetfight

Andreas Mikkelsen stortrives med duellen han har med Sebastien Ogier i kampen om andreplassen i VM-runden i Tyskland. – Jeg håper det fortsetter til siste etappe, sier han.


God start for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen har fått en best tenkelig start i Rally Tyskland i sitt første asfaltløp for Citroën. Etter fredagens etapper ligger han på andreplass, bare 5,7 sekunder bak ledende Ott Tänak.


Nye utfordringer for Andreas Mikkelsen

Til helgen skal Andreas Mikkelsen på ny i aksjon for Citroën. Denne gangen med tøff konkurranse internt i teamet.


Sterk avslutning av Mikkelsen

Andreas Mikkelsen avsluttet VM-runden i Polen på en meget bra måte, og er optimistisk med tanke utviklingsjobben han bidrar med for Citroën Total Abu Dhabi WRT.


Citroën øker presset på Mikkelsen

Mens Andreas Mikkelsen brukte Rally Sardina til å bli kjent med bilen, har han et helt annet forventningspress på sine unge skuldre foran Rally Polen.


Første glimt av C3 Aircross

Citroën lanserer sin andre nye SUV i løpet av kort tid. Nå er det Juke og dens kumpaner som skal utfordres.


Ny mulighet for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen gjorde jobben sin i comebacket i WRC, og får fornyet tillit av Citroën Total Abu Dhabi WRT i neste VM-runde. – Jeg ser virkelig frem til å kjøre Rally Polen, sier han.


Mikkelsen på niendeplass

Andreas Mikkelsen har hatt en utfordrende dag i sitt første løp for Citroën Total Abu Dhabi WRT. – Vi lærer for hver etappe og får verdifulle mil i kroppen, sier han.


Heder til gammel frakter

Citroëns gamle H-serie er nesten helt der oppe sammen med DS (den opprinnelige) og 2 CV. Nå kan du hedre den ved å bygge deg ditt eget eksemplar.


Jumpy gratulerer H

Citroën har gjort noe spesielt til den kommende Birminghamutstillingen. De lar en ny Jumpy gratulere H-typen med 70-års dagen – begge kledd i uniform fra Le Coq Sportif.


Citroën C5 Aircross lansert

Citroën lanserer C5 Aircross – en SUV på en plattform vi kjenner godt fra før. Firehjulsdrift? Ladbar hybrid? Ja takk, begge deler.


PSA overtar Opel

Ting kan tyde på at bilindustriens største ikkenyhet – at Opel overtas av PSA (PeugeotCitroën) – fikk en litt haltende start.


Citroën i ny form

SPIONBILDER: Da Citroën lanserte C3 Picasso i 2008 var kompakte flerbruksbiler i skuddet. Nå er det andre boller.


Nytt SUV-konsept fra Citroën

Citroën C-Aircross er et konsept som fort kan ende opp i produksjon – hos Opel!


Peugeot og Citroën kampanje

Importøren av Citroën og Peugeot, Bertel O. Steen, gjør valg av grønn varebil mer attraktivt. Nå kan du få 50.000 kroner for din gamle dieselbil.


Kamera og komfort

BARCELONA: Det ble presentert to høydepunkter på den nye C3: et kamera som alltid går, og maksimal komfort. Det var ikke så enkelt å få sjekket ut ved første møte.


Fyr løs: Citroën C3

I morgen skal vi prøvekjøre den nye Citroën C3. Er det noe du vil vi skal se etter eller spørre om? Gi oss melding.