BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Ford US

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Bestselgeren i fornyet versjon

Ford viste sin 2021-versjon av F-150 i en on-line forestilling i natt. Du må se en gang til for å se at den er ny – men spesifikasjonene etterlater ingen tvil. Dette er den 14. generasjonen, og man kan trygt si at med den nærmer Ford seg cyber-alderen..


Bronco i alle kanaler

Bronco er vel et like rendyrket Ford-begrep som både Mustang og Thunderbird. Nå venter vi bare på at den skal vise seg igjen. Den nye er åpenbart rett rundt hjørnet.


Endelig – el-Forder

Ford har holdt elbilkortene tett til brystet. Nå er de vist fram og et av dem inneholder en familie-SUV med rekordrekkevidde – inntil 600 km. Ny Kuga blir også ladbar.


Ford solgte mer enn én million F-serie i fjor

Gode tider i USA har gitt fart i salget av store biler. Fortsatt er Fords F-serie verdens soleklare pickup-vinner.


Fords F-serie suveren

Fords F-serie står fram som en lysende stjerne på en lysegrå amerikansk bilhimmel.


Pickup med mye attåt

Det er noe vi ikke har i Europa: en Hennessey som kommer og forteller at du trenger 600 hester til i gårdsbilen din.


Toyota solgte hele 1,3 millioner Corolla i fjor

Hvilken bil ble verdens mest kjøpte i fjor? Toyota Corolla naturligvis. Hvem andre er i nærheten av å selge drøyt 1,3 millioner biler. Det blir 3597 biler hver eneste dag i året, helligdager medregnet!


Raptor – GT med lasteplan

Ford F-150 Raptor er pickuptrucken for dem som virkelig har det travelt. Den er steintøff i terrenget – og elegant til fest. Nå kommer andre generasjon av bilen ingen trenger, men som så mange drømmer om.


Golf slo ut Mustang i USA

Ganske uventet slo VW Golf/Golf GTI ut Fords nye Mustang og Hyundai Genesis i kampen om å bli North American Car and truck of the Year. Ford F-150 vant i truck-klassen.


Fiskers Mustang: Unlike!

Vi var spent på Galpin Rocket, Henrik Fiskers Mustang. Riktignok har vi bare sett den på bilder, men de gir i hvert fall en skikkelig nedtur.


Ny Shelby Mustang

For første gang skal Ford Mustang markedsføres seriøst i Europa. Men denne utgaven blir neppe dusinvare.


Bildrama i tjukke skogen

PICKUPTEST: - KLONK! hører jeg bak meg et sted inne i skogen. Den ekle tunge lyden av metall mot stein. Det høres dyrt ut.


Mustang i flystevne

Oshkosh-arrangementet er et av verdens mest fantastiske flyshow. For syvende år på rad var Ford på plass med en spesiell Mustang som skal veldedighet-bortauksjoneres.


Mustang i stua

Selvfølgelig dukker det opp en Mustang-skulptur også i Mustang-året. Men ikke fra USA, fra England!


Spesial på Spesialen

Du har sikkert fått deg at Ford Mustang runder 50 år i år, noe som markeres med en spesialutgave. Men Ford skal bygge en Mustang som er enda mer spesiell enn spesialen.


F-Serie blir raddis

Inntil noen overbeviser meg om det motsatte, vil jeg påstå at Fords nye F-150 representerer bransjens mest radikale grep siden Volkswagen gikk over til forhjulsdrift.


Mustang i Barcelona

Ford har samlet sine europeiske forhandlere – og noen journalister – til stor event i Barcelona i dag. Der skal blant annet den nye Mustang presenteres.


Lønnsomt jubileum

Nå har nedtellingen til Mustang fyller 50 begynt for alvor. 17. april 2014 er datoen, og folk står i kø for å kjøpe lisenser.


Truck med trøkk

Det er ikke mange dagene siden jeg var ganske begeistret for Shelbys 1200-hesters Mustang. En F-150 Raptor med nesten 600 er ikke så galt det heller.


Mille Mustang

1000 hester i en Bugatti er greit. For det er så fjernt at man ikke en gang gidder å tenke på det. Men tusen i en Mustang, da begynner vi virkelig å snakke.


Cobra-hilsen til Shelby

Carroll Shelby fikk dessverre ikke oppleve at hans Cobra var «Featured Marque» på årets Pebble Beach. En spesiell 850-hester GT500 ble bygget for å hedre sportsvognlegenden.


1100-hesters Mustang

For den som synes de 650 hestene i Shelby GT500 blir pinglete, sørger Carrol Shelbys tuningselskap i Las Vegas for en versjon med 950 eller 1100 hestekrefter.


Sitronen presses til siste dråpe

At Shelby-organisasjonen har overlevd 50 år er selvfølgelig grunn nok for Ford til å skvise enda noen potente dråper ut av sitronen.


Veiviser for ny Mondeo

Når Ford nå viser sin nye Fusion på Detroit-utstillingen, får vi en klar indikasjon på neste Mondeo.


Flunkende ny ’65 Mustang

På Sema utvidet Dynacorn sitt tilbud av klassiske Forder. Nå kan du få det komplette cabriolet-karosseriet til en 1965 Mustang. Nytt!