img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Ford

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Aktiv Fiesta?

Nå har også Ford oppdaget at det visstnok er en attraksjon med biler som er løftet noen cm. Fiesta-utgaven en 19 mm høyere enn standard. Men gjør det at den er mer aktiv?


Focus på kjøreglede

SPIONBILDER: Om noen uker skal jeg til Frankrike og kjøre ny Ford Focus. Men bilen på bildene får jeg nok ikke prøvd da.


Praktiske - men glemt

BILTEST: Hva skjedde med de gjennompraktiske flerbruksbilene, utviklet for å gjøre hverdagen enklere for alle og særlig for barnefamilier? SUV-ene spiste dem til lunch, og flerbruksbiler står knapt å bilkjøperes handleliste.


Ny Fiesta-variant på vei

I løpet av våren er Fiesta Active klar for Norge – en variant for dem som liker å sitte litt høyere.


Da Ford yppet mot Lexus

BILTEST: Ford strekker seg mot premium med Vignale. Men holder konseptet mål i møte med ekte premium? Her ser du hvordan det gikk da oppgradert Ford Kuga i Vignale-innpakking møtte Lexus NX 300h.


Kobler nyttekjøretøyene til Internett

Nye Transit Connect er først ut med systemet som skal gjøre Fords nyttekjøretøy til mobile WiFi-hotspots. Toppsjef Hans Schep (bildet) lover at dette bare er starten.


Laaang liste med fører-hjelp på Fords nye Focus

Ford er en av verdens største bilprodusenter. Focus er nummer to på deres bestselgerliste. Da tar man ikke store sjanser når den skal fornyes.


Ny Focus debuterer NÅ!

Jeg tror at hvis jeg teller etter, så er det femte gang vi deltar på lanseringen av en ny generasjon Focus. Denne gang er vi i London, på ivrig jakt etter bilens virkelige sjel.


Ventetiden er snart over

For et år siden viste Ford sin nye Fiesta ST på Genève-utstillingen. Nå er prisene klare.


Fremtidens Kuga på test

SPIONBILDER: Her er en tidlig prototyp på neste generasjon Kuga. Det er lenge til du får se den i sin endelige form.


Ford med sprek Ranger

De er elsket i flere markeder, men anses primært som jobbebiler hos oss. Kanskje Ranger Raptor kan endre oppfatningen?


Entusiast-taxi

De fleste taxieiere tenker driftsøkonomi når de velger sitt arbeidsredskap. Evald Jåstad fra Odda hadde helt andre prioriteringer.


Sporty SUV fra Ford

For første gang lanserer Fords Performance-team en SUV. Nykommeren får en velkjent bokstavkombinasjon i modellbetegnelsen.


Ford lanserer ny Ranger

Selv om det kan virke slik, er det ikke alle amerikanere som trenger en full-size pickup. Ford lanserer nå et nytt alternativ gjennom 2019 Ranger.


Ny og original Bullit

Dere som har levd den stund husker bilscenene med Steve McQueen bak rattet i den klassiske Bullit-filmen. Nå har legenden gjenoppstått, både klassikeren og en helt ny utgave.


Ford med økt støtte til M-Sport

Det har lenge ligget i kortene, men i dag har Ford bekreftet at M-Sport igjen blir et ekte fabrikkteam.


Fords fornyelse

Vi har prøvekjørt nye Transit Custom.


Den moderne arbeidshesten

BILTEST: I riktig gamle dager var det hesten som gjorde jobben når tunge lass skulle flyttes. Nå har hesten fire hjul og lasteplan. Pickupen er det moderne menneskets arbeidshest.


Elektrisk Ford i 2020

Ford bekrefter at de sommeren 2020 lanserer en elektrisk crossover / SUV med nær 500 km rekkevidde. Bilen er høyaktuell for Norge, men neppe før i 2021.


Gled deg til Automessen 2018

I februar arrangeres Automessen 2018 i Lillestrøm. Du trenger ikke jobbe i bransjen for å besøke fagmessen – fascinasjon for verktøy og bil er grunn god nok.


Ny Transit Custom på plass i april

Fords nye varebil i 1-tonn segmentet, Transit Custom, er klar for det norske markedet i april 2018. Året etter kommer en plug-in hybrid med elektrisk rekkevidde på 50 kilometer.


Ny Focus viser seg frem

SPIONBILDER: Det er sjelden produsentene er så nonchalante som dette når det gjelder kamuflasje. Dekoren antyder at bilen nærmest er klar til bruk.


Nå blir det fart i hurtigladingen

De store tyske bilprodusentene har opprettet et nytt selskap som skal bygge hurtigladere i Europa. Norge er blant de første landene som inkluderes i nettverket.


Hybrid for USA-politiet

Ford har fått godkjent den første hybridbilen til bruk for amerikansk politi. Fusion Hybrid halverer forbruket fra de gamle Crown Vic-bilene.


Bakkerud arbeidsløs fra 2018

Andreas Bakkerud har sendt ut en pressemelding om at han er arbeidsløs fra årets utgang. Samtidig trapper Peugeot opp sin satsing på rallycross.