img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Ford

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Medisin Mot Muskelsvinn

NETTKJØRT: Mustang er fremdeles et navn med en helt egen klang i bilverdenen. Og den byr fremdeles på mye av det samme som gjorde den til en legende.


Smått og veldig flott

BILTEST: Grensene mellom bilklassene blir stadig mindre tydelige. Småbilene er nå like store som kompaktbilene var for ti år siden, og i Europa blir veksten i småbilsalget kun slått av SUV-ene. Bils testteam har sett på tre av årets nyheter og målt dem mot klasseleder Toyota Yaris. På de neste sidene ser du hvordan det gikk.


Ford vil ivareta unge sjåfører

Ford Motor Norge har inngått et samarbeid med Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) om kjøreopplæring for unge. Som ambassadør har de fått med seg ikke ukjente Jan Erik Larssen.


Ny Ford Focus på veien

PROVENCE: Ford lanserer fjerde generasjon Focus, mer sofistikert og komfortabel enn noen av sine forgjengere. Vi har kjørt den.


Noe du lurer på om Ford Focus?

I morgen drar jeg til Frankrike for en første kjøretur med Fords nye Focus. Jeg tar gjerne med dine spørsmål til Ford-folket.


Snøhetta i Fords autonom-kjør

Norske Snøhetta blir en viktig faktor i Fords satsing på selvkjørende biler. Det er dette norske designselskapet som skal utforme det nye miljøet for dem som skal skape Fords nye produkter.


Aktiv Fiesta?

Nå har også Ford oppdaget at det visstnok er en attraksjon med biler som er løftet noen cm. Fiesta-utgaven en 19 mm høyere enn standard. Men gjør det at den er mer aktiv?


Focus på kjøreglede

SPIONBILDER: Om noen uker skal jeg til Frankrike og kjøre ny Ford Focus. Men bilen på bildene får jeg nok ikke prøvd da.


Praktiske - men glemt

BILTEST: Hva skjedde med de gjennompraktiske flerbruksbilene, utviklet for å gjøre hverdagen enklere for alle og særlig for barnefamilier? SUV-ene spiste dem til lunch, og flerbruksbiler står knapt å bilkjøperes handleliste.


Ny Fiesta-variant på vei

I løpet av våren er Fiesta Active klar for Norge – en variant for dem som liker å sitte litt høyere.


Da Ford yppet mot Lexus

BILTEST: Ford strekker seg mot premium med Vignale. Men holder konseptet mål i møte med ekte premium? Her ser du hvordan det gikk da oppgradert Ford Kuga i Vignale-innpakking møtte Lexus NX 300h.


Kobler nyttekjøretøyene til Internett

Nye Transit Connect er først ut med systemet som skal gjøre Fords nyttekjøretøy til mobile WiFi-hotspots. Toppsjef Hans Schep (bildet) lover at dette bare er starten.


Laaang liste med fører-hjelp på Fords nye Focus

Ford er en av verdens største bilprodusenter. Focus er nummer to på deres bestselgerliste. Da tar man ikke store sjanser når den skal fornyes.


Ny Focus debuterer NÅ!

Jeg tror at hvis jeg teller etter, så er det femte gang vi deltar på lanseringen av en ny generasjon Focus. Denne gang er vi i London, på ivrig jakt etter bilens virkelige sjel.


Ventetiden er snart over

For et år siden viste Ford sin nye Fiesta ST på Genève-utstillingen. Nå er prisene klare.


Fremtidens Kuga på test

SPIONBILDER: Her er en tidlig prototyp på neste generasjon Kuga. Det er lenge til du får se den i sin endelige form.


Ford med sprek Ranger

De er elsket i flere markeder, men anses primært som jobbebiler hos oss. Kanskje Ranger Raptor kan endre oppfatningen?


Entusiast-taxi

De fleste taxieiere tenker driftsøkonomi når de velger sitt arbeidsredskap. Evald Jåstad fra Odda hadde helt andre prioriteringer.


Sporty SUV fra Ford

For første gang lanserer Fords Performance-team en SUV. Nykommeren får en velkjent bokstavkombinasjon i modellbetegnelsen.


Ford lanserer ny Ranger

Selv om det kan virke slik, er det ikke alle amerikanere som trenger en full-size pickup. Ford lanserer nå et nytt alternativ gjennom 2019 Ranger.


Ny og original Bullit

Dere som har levd den stund husker bilscenene med Steve McQueen bak rattet i den klassiske Bullit-filmen. Nå har legenden gjenoppstått, både klassikeren og en helt ny utgave.


Ford med økt støtte til M-Sport

Det har lenge ligget i kortene, men i dag har Ford bekreftet at M-Sport igjen blir et ekte fabrikkteam.


Fords fornyelse

Vi har prøvekjørt nye Transit Custom.


Den moderne arbeidshesten

BILTEST: I riktig gamle dager var det hesten som gjorde jobben når tunge lass skulle flyttes. Nå har hesten fire hjul og lasteplan. Pickupen er det moderne menneskets arbeidshest.


Elektrisk Ford i 2020

Ford bekrefter at de sommeren 2020 lanserer en elektrisk crossover / SUV med nær 500 km rekkevidde. Bilen er høyaktuell for Norge, men neppe før i 2021.