BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Hyundai

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Genesis imponerer igjen og igjen

Hyundais luksusmerke lar vente på seg i Europa, men det hindrer dem ikke å hoste opp den ene skjønnheten etter den andre.


Nok en elbil fra Hyundai

SPIONBILDER: De er allerede godt representert med to volumselgere i Norge, men Hyundai har flere elbiler under utvikling.


Etterlengtet tilbehør

Hyundai lanserer nå lastekroker sine elbiler. Det etterspurte ekstrautstyret blir tilgjengelig for alle som kjører Kona og Ioniq.


Her er Hyundais helt nye elbilkonsept

Hyundai Motors slipper i dag det helt nye elbilkonseptet Prophecy.


Nå skal det bli lettere å få tak i Kona

Hyundai lover nå å kutte leveringstidene for europeiske Kona electric-kunder drastisk.Det oppnår de blant annet ved å åpne europeisk produksjon av bilen i Tsjekkia fra mars 2020.


Nå får Kona enda lengre rekkevidde

Hyundai Kona er blant elbilene i det moderate prissjiktet med best rekkevidde. Nå blir den enda bedre.


Første SUV fra Hyundais luksusmerke

Genesis har i dag vist sin første SUV for publikum på hjemmebane. Betegnelsen indikerer at det kan komme både større og mindre modeller i fremtiden.


Spennende samarbeid

Hyundai har i samarbeid med Uber lansert planer om flygende taxier med betegnelse Uber Air Taxis.


Nå blir Kona hybrid

Hyundai lanserer nå hybridutgaven av elbilsuksessen Kona i det norske markedet. Bilen er klar for bestilling fra nyttår, og leveringer starter i januar.


Rekkeviddevinnere

BILTEST: Ingen folke-elbil slår så langt Hyundai Kona Electric og Kia e-Niro på rekkevidde. Selv ikke kulden tar knekken på dem.


Hyundais Sensuelle Parametri

I gamle dager fristet man med toppfart og rå aks for å øke interessen rundt en ny modell. Nå lesser man på med fremmedord som ikke betyr noe – ikke en gang for dem som forstår dem. Velkommen til Hyundais Los Angeles debut.


Nå kan du fylle hydrogen igjen

Etter en omfattende prosess med testing og godkjennelser kunne endelig Hynion på Høvik åpne for hydrogenfylling fredag 22. november.


Gunstigere priser på Kona

Hyundai lanserer en oppdatert Kona electric med enda gunstigere priser. Modellen har fått flere viktige produktoppdateringer som kundene etterspør, nye utstyrsnivåer og kortere leveringstid.


Hyundai utvikler el-racer

Hyundai Veloster N ETCR skal delta i en helt ny serie som starter neste sesong. Nå har bilen gjennomført sin første banetest.


Ny kollisjonspute fra Hyundai

Hyundai Motor Group har utviklet en ny kollisjonspute som skal indre at fører og passasjer smeller i hverandre ved en kollisjon.


Kortere leveringstid

Hyundai-ledelsen gleder seg til å si mer om kommende elbiler med 4x4 og superrask lading. I mellomtiden er leveringstidene på dagens elbiler kuttet med inntil ett år.


Retro med blikket rettet fremover

Hyundais konseptbil i Frankfurt, 45 het den, var både en sentimental hilsen til merkets røtter, og en spennende blikk inn i en konkret fremtid.


Tucson fram i lyset

Utvendig og innvendig retusj i kombinasjon med ny dieselmotor, redesignet dashbord og forenklet modellprogram, er oppskriften Hyundai håper vil virke for å løfte interessen for SUV-en Tucson.


Hyundai oppgraderer Ioniq

Det er kanskje ikke så lett å se ved første øyekast, men endringene er inngående når Hyundai nå oppgraderer sine Ioniq-modeller. Det reflekteres også i en prisjustering.


N Line gir sprekere utseende

Hyundai bruker N-betegnelsen på sine sportslige modeller. Men nå blir også N Line en utstyrsbetegnelse.


Sykkelritt med elektriske følgebiler

Hyundai skal sørge for at parken av følgebiler blir den mest miljøvennlige noensinne når sykkelløpet Arctic Race of Norway starter i morgen.


Spesial på spesialen

Hyundai er i ferd med å utvikle en spesialutgave av sin sporty i30 N, men mer effekt får den neppe.


Snart oppgraderes Kona

Et snaut år etter at leveringen startet, sender Hyundai ut melding om at Kona oppgraderes.


Hyundai oppgraderer Ioniq

Hyundai har i dag sendt ut de første bildene av en oppgradert Ioniq. De viktigste endringene er økt rekkevidde og nytt sikkerhetsutstyr.


Nytt og smått fra Hyundai

Det er hyggelig å kunne fortelle at ikke alt som debuterer i New York disse dagene er tre tonns slagskip med plass til en halv armé. Noen er litt mer forsiktige, som den nye Hyundai Venue.