BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Toyota

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Her kommer Norges største hydrogenbilpark

Ingen steder i Norge vil ha en høyere tetthet av hydrogenbiler enn ansattparkeringen til Asko Midt-Norge etter overleveringen av 13 hydrogendrevne Toyota Mirai.


Ny Yaris er priset og klar

Norges mest populære småbil kommer i ny innpakning. Nå er nye Yaris bestillingsklar, og de første bilene kommer til landet i september.


Etterlengtet Hilux-nyhet

Dagens Hilux-generasjon har blitt kritisert for å være i svakeste laget, med kun ett motoralternativ på 2,4 liter og 150 hestekrefter. Nå svarer Toyota på tiltale, og kommer med en 204-hesters 2,8-liter.


Toyota RAV4 mk4 (2013 – 2018)

BRUKT: Toyota var med på å skape den kompakte SUV-klassen. De første generasjonene har kanskje mest personlighet, men som generasjon fire fremstår RAV4 som en svært moden bil: Den er komfortabel, rommelig – og langt på vei problemfri. Etter oppdateringen til årsmodell 2016 ble den også tilgjengelig som hybrid.


Store ambisjoner for liten varebil

Med nye Proace City skal Toyota bite fra seg i segmentet med de minste varebilene og de største salgsvolumene. Modellen kommer snart med firehjulsdrift og neste år i helelektrisk versjon.


Amerikansk bestselger til Norge

For nøyaktig et år siden gjorde Camry comeback i Europa. Neste år får norske bilkjøpere tilgang til nok en amerikansk volumselger – Highlander.


Kulturforskjeller

BILTEST: Norges mest kjøpte fossilbil møtte verdens mest kjøpte personbil. Hvordan duellen mellom Skoda Octavia og Toyota Corolla endte leser du her.


Her kommer Yaris Cross

Toyota hadde planlagt å lansere sin nye kompakt-SUV på bilutstillingen i Genève. Slik gikk det som kjent ikke, men i dag er den presentert virtuelt. Vi gir deg de viktigste nyhetene.


Slutt med Corona – for alltid?

Av en eller annen grunn gjenopplivet Toyota Corolla-navnet. (Nr. 12 på salgsstatistikken så langt i år). Men vi kan kanskje regne med at Corona ikke kommer tilbake?


Bygg påskebilen rundt middagsbordet

Toyota gjør sitt for at familien skal holde sammen og ingen skal kjede seg i isolasjons-fengselet.


Toyota utvider SUV-familien

SPIONBILDER: Toyota hadde lovet å presentere sin nye kompakt-SUV på bilutstillingen i Genève. Slik gikk det ikke, men prosjektet ruller videre.


Toyota RAV4 på veien

PRØVEKJØRT: Med firehjulsdrift på plass er det slett ikke rart at RAV4 er Toyotas mest solgte i Norge for tiden.


Toyota brenselceller til sjøs

Toyota har utviklet et spesialdesignet brenselscellesystem til Energy Observer, det første hydrogenfartøyet til å seile verden rundt.


SUV-kampen

BILTEST: Endelig er Honda startklar med hybrid CR-V. Samtidig går Toyota til angrep med ny og forbedret RAV4, mens Mitsubishi posisjonerer seg med oppgradert Outlander. Det er duket for SUV-kamp.


Ny BMW-motor til Supra

Da nye GR Supra ble lansert i fjor hadde den ett motoralternativ. Nå kommer et til, også det fra BMW.


Andre generasjon Mirai

Toyota er sammen med Hyundai de to produsentene som leverer hydrogenbiler på det norske markedet. Nå trenger du ikke lenger være ihuga hydrogen-entusiast for å velge en Mirai.


Toyota viser skisse av kompakt-SUV

Toyota har i dag presentert en første skisse på en ny kompakt-SUV som skal bygges side om side med Yaris.


Toyota på taxi-toppen

For andre år på rad er Toyota det foretrukne bilmerket blant landets taxisjåfører.


Toyota GR Yaris

Toyota er mer kjent for praktiske og driftssikre biler enn for sportslige egenskaper. Men de overrasker innimellom. Som her.


Nå kan du bestille RAV4 plug-in

Den ladbare hybridutgaven av Toyota RAV4 er nå klar for bestilling. Importøren tror RAV4 blir den mest populære hybridbilen i Norge i 2020, selv om nykommeren ikke er på plass før i andre halvår.


Tilbakevendt japaner

PRØVEKJØRT: Helt overraskende valgte Toyota å erstatte bortfallet av Avensis med å tilpasse den litt større og svært USA-populære Camry til europeiske krav. Men vil nordmenn ha en hybrid sedan hvor baksetet ikke kan legges ned på toppmodellen?


Prius med skyv bakfra

PRØVEKJØRT: Så er det bare å puste lettet ut for alle som har savnet firehjulsdrift på Toyota Prius - for endelig er den her, men med særdeles enkel AWD-teknikk.


Rallybil for gatebruk

Toyota vil presentere en rallybasert gatebil på den kommende Tokyo Auto Salon.


SUV-er med eksosrør

BILTEST: Begrunnet i få valgmuligheter og årelange køer for å sikre seg en elektrisk variant, ender to av tre som handler SUV opp med en bensin- eller dieseldrevet modell. Med dette som bakgrunn ser vi i denne testen nærmere på tre, høyaktuelle bensindrevne familie-SUV-er.


Uvanlig kombinasjon

De tyske tuningspesialistene har mest tradisjon med lokale produkter. Men når en japansk produsent samarbeider med en tysk åpner det seg nye muligheter.