BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Renault

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Alpine endelig på båndet

Endelig kunne den franske Finansministeren, sammen med Renault+sjef Carlos Ghosn, åpne produksjonslinjen for den nye Alpine A 110-modellen i Dieppe.


Alpine for banebruk

Om noen uker får de første entusiastene utlevert sin Alpine A110. Nå skal det sportslige imaget perfeksjoneres ytterligere.


Husbil – et nytt segment

Vi er vant til at konsept-versjoner av fremtidens autonome biler presenteres som «ditt andre hjem». Men dette er første gang vi møter en konseptbil som du skal ha med opp i stua!


Renaults Frankfurtdronning

Det er fremdeles noen biler vi ikke får lov til å si at vi har sett, og vi kan vel egentlig ikke fortelle mer om Renaults konsept enn det vi ser på dette bildet – men mye tyder på at Symbioz blir Frankfurts dronning.


Renault lanserer Business Class

Renault lanserer nå en luksuriøs utgave av Trafic med fleksible muligheter og høy grad av komfort.


Renaults te-kanne

Dette er en av de bedre Formel 1-ideene: Renault feirer 40-års jubileet for turbo-pioner-innsatsen med en spesialversjon av den revolusjonerende RS01-raceren. I form av en te-kanne!


Vi skal kjøre ny Renault

Hvis elbiler skal være med på å sikre luften i storbysentra er det underlig at ikke elektriske varebiler er mer utbredt. Nå skal vi til Paris for å kjøre en forbedret Kangoo ZE. Gi oss noen smarte spørsmål.


Renault Koleos på veien

HELSINGFORS: Renault har bestemt seg for å fylle nisjen mellom de folkelige og de mer eksklusive SUV-ene. Til oppgaven har de utsett Koleos.


El-Kangoo uten plugg

Sammen med Qualcomm Technologies har Renault vist en elektrisk Kangoo som lades fra landeveien. I 100 kilometer pr. time!


Da Megane ble voksen

BRUKTBIL: Ikke like sjokkerende som forgjengeren – men desto enklere å leve med. Renault Megane III kan være et lite bruktbilkupp.


Renault røsker opp i F1

Ganske overraskende stiller Renault på Shanghai-utstillingen med en visjon om Formel 1 i 2027.


Fransk møter japansk

BILTEST: Mazda 3 er blant de mange som forsøker å legge ut fartshumper når Renault vil fram med nye Megane. To ganske forskjellige biler møtes her til duell.


Så vidt sikringen holder

Egentlig hadde ikke Renault behøvd gjøre noe med strømnettet i det hele tatt. Dette hadde holdt selv om den bare hadde vært vist som en styling-idé.


Der ventet vi ikke forgjeves: Alpine

På tysk betyr AlpTräume mareritt. Men det var ikke mye mareritt over den nye Alpinen som vi endelig fikk se. Genève-utstillingens mest attraktive?


Bevegelser hos Alpine

Nå inviteres kundene til å kjøpe første opplag av nye Alpine på nettet. 1955 nummererte eksemplarer i første omgang.


Kangoo tar deg lengre

Renault Kangoo Z.E. er en av få varebiler som leveres som elbil. Nå sørger utvidet rekkevidde for at den blir enda mer attraktiv.


Zoe med ny batteripakke

Noen hos Renault Nederland bommet på datoen – dermed lekket en Norgesaktuell nyhet ut halvannet døgn for tidlig.


20 tommer store hjul ny familiebilstandard

For 20 år siden var Renault Scenic den smarteste og mest nyskapende kompaktbilen. Nå er den først og fremst en flott MPV med digre hjul som største framskritt.


Fransk, flott og komfortabel

KØBENHAVN: Renault Megane Sport Tourer gjør som franske stasjonsvogner skal; frakter folk og bagasje komfortabelt og enkelt.


Renault-Nissan har solgt 350.000 elektriske biler

Alliansen Renault-Nissan markerte økt elbilsalg ved å levere elbil nummer 100.000 i år, en Renault Zoe, til norsk kunde. Så langt har alliansen solgt 350.000 elbiler på snaut seks år.


Megane øker utvalget

Noen land kommer til å kalle den Megane Grand Coupé, men egentlig heter den Megane Sedan. Som alle Meganer er den produsert i Tyrkia.


Utenfor komfortsonen

BILTEST: Gjørme, skog, krøtterstier og kratt. Dette er ikke hverdagskost for kompakt-SUV-er som Renault Kadjar, Hyundai Tucson og Kia Sportage, men det stoppet ikke oss.


Her er Megane Estate

Noen måneder etter at nye Megane er lansert på det norske markedet, følger varianten som kan bli bestselger – Megane Estate, eller stasjonsvogn på godt norsk.


Renaults verste

Fin måte å feire 40 år på. Renault Sport skohornet sin sterkeste motor inn i en Clio.


Kvinner bak Scenic

Omtrent samtidig med at Renault lanserte sin nye Scenic ble svenske Agneta Dahlgren, designeren bak serien, utnevnt til årets «Kvinne i Bil».