BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilverden

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Stenger venteliste, nå kommer bilene

Kia-importøren hevder de nå får god tilgang på elbiler, og alle som har reservert Kia e-Soul får i disse dager tilbud om bil. Som følge av dette stenges reservasjonslisten, og nye kunder kan bestille e-Soul hos forhandler med kort leveringstid.


Toyota på taxi-toppen

For andre år på rad er Toyota det foretrukne bilmerket blant landets taxisjåfører.


Klassevinnerne

EuroNCAP har offentliggjort en liste over bilmodellene som gjorde det best innen sine respektive kategorier i 2019.


BMW på elektronikkshow

BMW er blant de mange bilprodusentene som viser fremtidsteknologi på CES, den store elektronikkmessen i Las Vegas som pågår i disse dager.


Spennende samarbeid

Hyundai har i samarbeid med Uber lansert planer om flygende taxier med betegnelse Uber Air Taxis.


Personbilsalget ned, mange venter på ny elbil

I en solid opphenting de siste månedene og etter en skikkelig fight de siste dagene av året, halte Volkswagen 2019-serien i land med 151 biler foran Tesla. Men 15.683 Model 3 gjør ikke bare Teslaen til enkeltmodellvinneren, 5.658 biler foran VW Golf, men også til den tredje mest kjøpte bilmodellen på ett år i norsk bilhistorie.


Mer boost til jul?

En Tesla Model 3-eier på huset fikk i natt mail fra Tesla med et ganske spesielt innhold.


Seat på døra

Den norske Seat-organisasjonen har siden reetableringen solgt biler via Internett, men du har fått den utlevert hos en forhandler. Til nå.


Prøvekjøring på kjøpesenter

Ford vil treffe forbrukerne på hjemmebane, og hva er vel da mer naturlig enn å samarbeide med kjøpesentre?


Blålys i Essen

I helgen åpner den store årlige styling- og tuningmessen i Essen Motor Show, og i den anledning stiller ABT med en Audi RS4 – skreddersydd for politiet.


Lamborghini tar e-Sport på alvor

Hvis du virkelig setter i gang og bygger en fullskala konseptbil er det som regel for å vise den frem til noen som betyr noe. Lambo satset på ungdommen som kjører fort på skjerm.


Fisker med app og priser

Fisker har i dag presentert sin nye app som setter deg i stand til å tegne abonnement på den kommende elbilen deres.


Toyota med bilabonnement

Nå lanserer Toyota sitt eget bilabonnement. Norge er første land som kan ta i bruk Kinto Flex.


Nå kan du fylle hydrogen igjen

Etter en omfattende prosess med testing og godkjennelser kunne endelig Hynion på Høvik åpne for hydrogenfylling fredag 22. november.


Ford vs Ferrari – tilbakeblikk

Nå er filmen snart på plass på norske kinoer også. Det skal bli spennende å se hvor mye den holder seg til virkeligheten.


Avstikker i London

Selvfølgelig er det solidarisk å henge med når partneren er på juleshopping i London. Men kanskje man skulle unne seg en liten avstikker innom bilutstillingen på Victoria og Albert?


Petter Solbergs bil til salgs

Det er kanskje naturlig at en god bruktbil blir mer verdt dersom en kjendis har sittet i den. Nå er 2003-Subaru Imprezaen til Petter Solberg til salgs.


ID-produksjonen i gang

Volkswagen har i dag offisielt åpnet sitt nye anlegg i Zwickau, øst i Tyskland, der ID.3 skal produseres ved et hypermoderne og CO2-nøytralt anlegg.


Fortid med en twist

Er dette den nye måten å få oppmerksomhet på? Hente frem gamle modeller og gi dem en liten injeksjon med et eller annet, og så presentere det som et konsept? Nå er det Renaults tur.


Tokyo Motor Show 2019

Bilutstillingen i Tokyo skal ifølge arrangørene handle om fremtiden. Det er i så fall en fremtid der det er langt mellom batterielektriske biler.


Bilforlaget kjøper Autofil

Bilforlaget satser videre og utvider nå porteføljen med Autofil, en av Medie-Norges sterkeste merkevarer innen bilsjangeren.


Fiat + PSA: Det bare MÅTTE skje

Nå har begge parter gått såpass langt i sine uttalelser at det er vanskelig å se hvorfor og hvordan sammenslutningen mellom den franske og den italo-amerikanske giganten ikke skulle bli noe av. Møt verdens fjerde største.


Rimelig og enkelt fra Seat

Seat lanserer nå et tilbud som kan bli attraktivt for svært mange nordmenn. For under to tusenlapper i måneden får du din egen elbil til disposisjon.


Med kurs for Le Mans

Jim Glickenhaus, som har gjort store ting med biler før, minner om at nå er det mer enn 50 år siden en bil bygget i USA har vunnet Le Mans. Det kan virke som han har tenkt å gjøre noe med det.


I dag åpner Polestar Space i Oslo

Hysj, du skal få følelsen av å komme inn på et kunstgalleri når du entrer Europas første Polestar Space, midt i kvadraturen i Oslo.