img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nye biler

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Mercedes-AMG med nytt innsteg

Når Mercedes-AMG nå lanseres sin første modell basert på nye A-Klasse, startet de litt mer forsiktig enn sist.


Lanseringskalender 2018

Vi gir deg Norges mest komplette oversikt over store og små bilnyheter i 2018.


BMW Z4 for Europa

Vi har fått noen glimt av nye BMW Z4, men skal du se den i levende live må du til Paris om et par uker der den har sin Europa-premiere. Ellers må du vente til den kommer på markedet neste år.


Fremtid - med tilbakeblikk

Peugeot har i dag sluppet de første bildene av et lekkert konsept som skal vises på Paris-utstillingen neste måned. Budskapet er at autonome biler også kan ha sjel.


Seat gjør en Kodiaq

Seat lanserer sin tredje SUV i løpet av et par år. Tarraco blir storebror i familien som fra før består av Arona og Ateca, og den har mye til felles med Skoda Kodiaq.


Her er Audi e-tron, og prisen blir …

Audi har i natt avduket SUV-en nordmenn i tusentall står på venteliste for å kjøpe. Her får dere all viktig informasjon og norske priser.


Viktig tilskudd

I fjor solgte Lexus 1000 biler i Norge. Da sier det seg at en ny modell med et realistisk salgsmål på rundt 400 er et viktig tilskudd. Her er det nemlig volum som teller.


BMW viser glimt av fremtiden

Med Vision iNext gir BMW oss et glimt av fremtidens autonome elbil. Produksjonsmodellen kommer i 2021.


Villbass med innebygd røykmaskin

Dersom du har hørt om Rezvani, så er det nok sportsbilene deres du kjenner. Men de har tilbud til offroad-fraksjonen også.


Opels nye lommerakett

Opel har benyttet Nordsløyfa og en tidligere DTM-mester for å gi nye Corsa GSI lekne kjøreegenskaper.


To spesialer på Yaris

Blant attraksjonene Toyota skal vise på Paris-utstillingen er en oppdatert Yaris. I tillegg byr de på to spesialutgaver.


Her er DS3 Crossback

Neste år kommer en ny modell fra DS som kan være meget aktuell for Norge. Realistisk rekkevidde på 300 kilometer og hurtiglading kan få enda flere nordmenn til å stille seg i elbilkø.


Her er Kias ProCeed

Kia har i dag vist frem sin nye ProCeed i produksjonsdrakt. Oppskriften er kjent, men langt fra dagligdags i kompaktklassen.


Ny Mercedes GLE

Den er større og kan for første gang leveres med tre seterader. Avansert elektronikk gjør nye GLE sikrere enn sine forgjengere.


Honda Villikke Mk. 5

Det er jo akkurat som Honda ikke vil. I Europa solgte de så vidt 75.000 biler første halvår i år. I Norge, snaue 500 og 0,6 % markedsandel. Det er i hvert fall ikke bilenes skyld.


Sniktitt på nye M-SUV-er

De som var på DTM-løp på Nürburgring i helgen fikk se to nye M-modeller fra BMW, lett kamuflerte.


Elbilenes Mercedes

Det er to år siden Daimler-sjefen, Dieter Zetsche, viste frem EQ-konseptet i Paris og erklærte at «nå slår vi på bryteren». Det tok ganske lang tid før lyset kom på.


Hot X2 fra BMW

BMW lanserer nå en ny toppmodell i X2-familien. Sporty design understreker bilens muskler.


Verdens raskeste SUV?

Jeg holder ikke oversikten, men vi får anta at Lister gjør det. I alle fall påstår de at de er i ferd med å utvikle verdens raskeste SUV.


BMW setter standarden

BMW røper nå detaljene rundt en ny ladbar hybrid X5. De som har irritert seg over kort elektrisk rekkevidde har virkelig noe å se frem til.


Ny Forester, for by og land

Femte generasjon Subaru Forester er på vei, men den skal lanseres på et par andre kontinenter før Europa og Norge står for tur.


Klassiker i ny innpakning

Det kan være vanskelig å glemme en ungdomsforelskelse. Automobili Amos kan gjenskape minnene i helt ny innpakning. Men det koster.


Her er Mercedes EQC

I kveld har Mercedes dratt lakenet av sin første el-SUV. Mange nordmenn står allerede på venteliste for å få bilen i 2019.


Her kommer en ny volumselger

Forrige uke fortalte Toyota at Corolla-navnet relanseres i Europa. I dag får vi et første glimt av varianten som blir mest populær i Norge.


Gatesmart Lexus - Noe du lurer på?

Stockholm er fin by det, men SÅ fin? To store billanseringer på innsiden av 36 timer, det må vel være en slags rekord?