BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Fra simulator til racerbil

I et par måneder har det vært kjørt simulator-konkurranser hos samtlige Porsche Center i Norge. Sist helg var simulatoren byttet ut med raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter.


Seier for Krognes på Ringen

Christian Krognes (29) kjørte søndag det siste løpet før det braker løs med det årlige 24‐timersløpet på Nürburgring i slutten av juni.


Knallhelg for Dennis Hauger

Denne helgen stemte det meste for Dennis Hauger i det italienske Formel 4-mesterskapet, og han fikk nesten maksimal uttelling.


Ny BMW Safety Car

BMW forsterker sitt engasjement i Formel E. Nå lanserer de en toppløs Safety Car. «Verdens første i sitt slag», hevder de.


Sesongdebut for Marius Nakken

Team Norway-fører Marius Nakken er klar for full sesong i verdens tøffeste merkecup, Porsche Supercup 2019. Første løp går av stabelen i forbindelse med Spania Grand Prix denne helgen.


Porsche simulator-turné – siste sjanse!

I en måneds tid har det vært mulig å teste Nordens mest avansert racing-simulator i landets Porsce Center. I helgen er aller siste sjanse om du vil prøve deg!


Mester i forbikjøringer

Dennis Hauger hadde en vanskelig debut i italienske Formel 4. Men han fikk vist at han aldri gir opp gjennom hele 59 forbikjøringer.


God helg for Marcus Påverud

Med en klasseseier og en andreplass gikk Marcus Påverud og hans tyske makker Luci Trefz opp i ledelsen i PRO/AM-klassen i European GT4 Series


Emil Heyerdahl på pallen

Emil Heyerdahl (16) fra Bjørkelangen kjørte i helgen sine første løp i Porsche Carrera Cup Scandinavia med solide resultater.


Veiby vant Rally Sørland

Det ble seier til Ole Christian Veiby på Sørlandet som ledet Rally Sørland fra start til mål.


Dennis Hauger i Italia-debut

Dennis Hauger er klar for å starte sitt andre mesterskap for sesongen. I helgen er han på Vallelunga-banen utenfor Roma for å kjøre italiensk mesterskap i Formel 4.


Nye løp for Påverud

Til helgen kjøres tredje og fjerde runde i European GT4 Series på Brands Hatch-banen i England. To nordmenn står på startstreken.


Klart for Rally Sørland

Førstkommende lørdag er det klart for årets første NM-rally på barmark, og tradisjonen tro er det Rally Sørland som drar i gang sommersesongen.


Ny rekord i NM-titler

Anders Grøndal tok sitt femtende NM-gull under norgesmesterskapet i bakkeløp som gikk på OL-arenaen til bob- og akebakken ved Hunderfossen i helgen. Dermed er han en unik samling med NM-titler.


Andreplass til Møller Bil Motorsport

Møller Bil Motorsport, med sjåførene Håkon Schjærin, Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold, kjørte inn til andreplass i TCR-klassen i lørdagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife i Tyskland.


Porsche simulator-turné i Son

I en måneds tid har det vært mulig å prøve Nordens mest avanserte racing-simulator i landets Porsche Center. Nå går turneen mot slutten


Høyt tempo for Dennis Hauger

Dennis Hauger demonstrerte i helgen at han blir en mann å regne med når status for årets tyske og italienske mesterskap i Formel 4 skal gjøres opp. Den første løpshelgen i Tyskland ble imidlertid en ganske variert opplevelse resultatmessig.


Endelig suksess for Mikkelsen

Endelig klaffet alt for Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jaeger-Amland. I helgen kjørte de inn til en sterk og etterlengtet andreplass i Rally Argentina.


Opp- og nedturer for Mads Siljehaug

Mads Siljehaug har sikret seg jobb som profesjonell racerfører for tyske Reiter Motorsport. De to siste helgene har han deltatt i to mesterskap, og selv om nordmannen har gjort solid innsats har resultatene variert.


Tungt ansvar på unge skuldre

Til helgen starter sesongen for alvor for det norske supertalentet Dennis Hauger. I den forbindelse presenterer vi et portrettintervju laget for bladet Bil.


Porsche simulator-turné i Porsgrunn

Noen uker fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over gjenstående steder med datoer.


Drømmehelg for Påverud

Det ble en drømmestart for Marcus Påverud og hans tyske teamkamerat Luci Trefz i European GT4 Series på den italienske Formel 1-banen Monza i helgen.


Porsche simulator-turné i Arendal

Noen uker fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over datoer.


Sesongstart for talenter

I helgen starter den europeiske GT4-serien på Monza, og der finner vi to Team Norway-førere på startstreken – Mads Siljehaug og Marcus Påverud.


Porsche simulator-turné i Stavanger

Noen uker fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over datoer.