img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Goodwood Festival of speed i bilder

Henrik Nordlie var langt fra eneste nordmann på Goodwood Festival of Speed sist helg. Han har sendt oss noen flotte bilder fra begivenheten.


Norsk regnmester på pallen i Budapest

Endelig skulle det lykkes for Stian Paulsen i den tøffe europeiske TCR-serien. Etter mesterlig kjøring på regnvåt bane tok han andreplass i lørdagens løp.


Nesten minuttet raskere

Porsche demonstrerte nylig hva som er mulig når man tøyer regelverket litt. De knuste en 35 år gammel rekord. Nå er bestetiden rundt Nordsløyfa 5 minutter og 19,55 sekunder.


Absurd moro med Yaris

Med 212 hestekrefter under høyrefoten og en verdensmester i drifting ved min side har jeg Rudskogen for meg selv.


Jomfruturen i Trondheim

De to Formel Student-bilene fra NTNU har endelig kjørt sine første metere. Ikke akkurat i racingtempo ennå, men det er nå hard core perioden starter.


Nye løp for Stian Paulsen

Til helgen er det duket for nye løp i den europeiske TCR-serien, hvor Stian Paulsen representerer de norske fargene.


Påverud fortsetter å imponere

Marcus Påverud og hans spanske teamkamerat kjørte inn til en ny topp-plassering med sin AMG Mercedes GT4 i helgen.


Andreplass på Nordsløyfa

Møller Bil Motorsport kjørte inn til en andreplass i TCR-klassen i lørdagens VLN-løp på Nürburgring Nordschleife.


Nye rekorder for Volkswagen

Ikke før er VW ferdig med å slette én rekord før de er i gang med en ny. Og her snakker vi ikke om salgsrekorder, men om gammeldags fart og flærr.


Østberg forlenger hos Citroën

Da Mads Østberg overtok setet til sparkede Kris Meeke, var det i første omgang for ett rally. Men nå er en mer langsiktig avtale inngått.


FIA er lei stygge racerbiler

De prototypene som har herjet på Le Mans i helgen er ikke direkte vakre. Ikke er de spesielt representative for merket sitt når det kommer til design heller. Dette vil FIA endre på.


Brukskunst

BMWs M8 GTE er mer enn bare en konkurransebil med innovativ teknologi. Den er også et artistisk uttrykk – brukskunst. Her fortelle designeren, Michael Scully, hva han ville med den.


Fortsatt F1 på norske skjermer

Nordic Entertainment Group (NENT) har sikret seg rettighetene til å sende Formel 1 for tre nye sesonger.


Ekstrem underholdning for liten og stor

Lørdag 16. juni forvandler André Villa Norges nasjonalarena for fotball til en ekstremsportarena hvor publikum får se noen av verdens beste utøvere på motorsykkel, snøscooter, sparkesykkel og BMX.


Retro-dekor på Le Mans Porscher

Dette var en gøyal finte. To av de 911 RSR som starter på Le Mans til helgen er dekorert for å minne oss om tidligere tiders Porsche-innsats.


Rå oppvisning av Veiby

Ole Christian Veiby viste virkelig muskler da han kjørte inn til andreplass i WRC2-klassen i Rally Sardinia. 21-åringen vant hele 11 av de 20 fartsetappene, og ville trolig ha vunnet klassen om han ikke hadde slitt med tekniske problemer fredag.


– En ok weekend

Stian Paulsen har kjørt to nye løp i den europeiske TCR-serien. – Det ble en ok weekend, men ikke helt som planlagt, konkluderer han.


God plassering for Marius Nakken

Marius Nakken har i helgen kjørt tredje og fjerde runde i Porsche Carrera Cup Deutschland – serien hvor han debuterte forrige sesong. Etter problemer lørdag, slo han hardt tilbake i søndagens løp.


Sekundstrid på Sardinia

Da kun en etappe gjensto, skilte det fattige 0,8 sekunder mellom ledende Ogier og utfordrer Neuville. Belgieren trakk det lengste strået og leder dermed fortsatt VM-sammendraget.


Skuffet Mikkelsen måtte bryte

Motgangen vil ingen ende ta for Andreas Mikkelsen. For tredje løp på rad må han bryte etter å ha kjempet helt i toppen etter at bilen låste seg i revers under Rally Sardinia.


Tøff VM-runde venter Mikkelsen

Rally Sardinia har alltid bydd på utfordringer for Andreas Mikkelsen. Han forventer at det også i år vil det bli et vanskelig løp.


Grøndal sikret seg nok en NM-tittel

Anders Grøndal fra Drammen sikret seg en ny NM-tittel etter å ha kjørt inn til andreplass i Aurskog-Høland Rally. Selv om den gjenstår én NM-runde, kan ingen ta igjen Grøndal i sammendraget.


Klart for femte NM-runde i rally

Alt ligger til rette for en stor rallyfest når NM-runden Aurskog-Høland Rally kjøres førstkommende lørdag. Løpet med base på Bjørkelangen er årets femte og nest siste NM-løp.


Fire norske student-racere

Nå er alle tre vist frem. Formel Student racerne fra Agder, Trondheim og nå sist Rogaland. Her møter vi Bifrost.


Østberg inn – Meeke ut

Mads Østberg blir etter alle solemerker hovedfører i Citroëns WRC-team etter at de har sparket Kris Meeke.