BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Heder til Holm Jacob Matheson

Holm Jacob Matheson (69), eller Mathis som han kalles i bilsportsmiljøet, er tildelt Norges Bilsportforbunds fortjenstmedalje i gull.


Kjapp kineser – med hjelp fra Sverige

Lynk & Co har meldt seg på årets WTCR-mesterskap. Til å komme seg på banen har de fått hjelp fra Sverige.


Bakkerud klar for videre VM-satsing

I dag er det endelig bekreftet – Andreas Bakkerud er på plass i rallycross-VM i nytt team. Heldigvis for fansen, for han blir eneste nordmann i den øverste divisjonen.


Toyota presenterer GT4-utfordrer

Toyota er i det sportslige hjørnet og presenterer en racerbil basert på nye GR Supra i Genève.


Suveren seier til Tänak i Sverige

Ott Tänak i Toyota var utilnærmelig i Rally Sweden og vant til slutt med 53,7 sekunder på nærmeste utfordrer, Esapekka Lappi. For Hyundai-fører Andreas Mikkelsen glapp pallen på siste dag.


Mikkelsen holder unna – så vidt

Ott Tänak virker umulig å slå i helgens VM-runde, men idet bare to korte publikumsetapper gjenstår av lørdagens kjøring, tviholder Andreas Mikkelsen på andreplassen. Men her blir det kamp på kniven helt frem til målflagget.


Solid norsk innsats i Rally Sweden

Tusener av nordmenn som er på plass for å følge helgens Rally Sweden kunne glede seg over solid norsk innsats på fredagens etapper.


Klart for svensk-norsk rallyfest

Til helgen er det duket for årets andre VM-runde – Rally Sweden. Som vanlig skal det kjøres på både svenske og norske vinterveier.


Fortsatt norsk på Nordsløyfa

Møller Bil Motorsport er klare for sin tolvte sesong i det tyske langdistansemesterskapet VLN.


Veiby vant NM-runde

På krevende vinterveier vant Ole Christian Veiby og kartleser Jonas Andersson lørdag Rally Hadeland, 18 sekunder foran Mads Østberg, som ble nummer to.


Helgens største idrettsprestasjon!

Dennis Olsen ble i helgen historisk da han som første nordmann var med på laget som vant det legendariske 12-timersløpet på australske Mount Panorama i Bathurst.


Mark Webber på Bathurst

De som har overvært trening og kvalifisering til nattens 12-timersløp på Bathurst, fikk under oppkjøring til løpet pauseinnslag av en lokal helt i en helt spesiell bil.


Tre nordmenn i australsk klassiker

I helgen er det duket for et klassisk langdistanseløp – 12-timersløpet på Bathurst i Australia. Hele tre nordmenn stiller på startstreken, to av dem kjører for det norske landslaget, team Norway.


Imponerende startfelt i Rally Hadeland

Til helgen kjøres årets andre NM-runde i rally. Sjeldent har vi sett et tøffere startfelt med så mange førere på toppnivå.


Dennis Olsen på Daytona Speedway

Den norske Porsche-føreren, Dennis Olsen, har i helgen debutert i en av de store klassikerne – 24-timersløpet på Daytona. Det ble mye erfaring, men endte dessverre i en krasj.


Ogier til topps med Citroën

Sebastien Ogier kjørte inn til seier i Rallye Monte-Carlo, hans første løp etter han gjorde comeback hos Citroën. Sett med norske øyne ble løpet en nedtur.


Dramatisk i Monte-Carlo

Det skiller 4,3 sekunder mellom de to fremste plassene i Rallye Monte-Carlo. Dessverre er Andreas Mikkelsen ute av tetstriden.


VW planlegger gjenbruksrekord

Gjenbruk er bærekraftig, og elbiler er visst også bærekraftige, så derfor blir det vel dobbelt bærekraft når VW tar med Pikes Peak-bilen sin for å sette ny rekord på Nürburgring.


Mikkelsen godt i gang

Andreas Mikkelsen har fått en god start på Rallye Monte-Carlo og ligger på tredjeplass i sammendraget etter fredagens etapper.


Team Norway samler de beste

Andreas Mikkelsen er en av de nye utøverne på Norges raskeste landslag for 2019, som i år består av 14 førere fordelt på et elitelandslag og et satsingslandslag. I tillegg har 15 førere fått plass på juniorlandslaget som tidligere.


Dennis Hauger i to mesterskap

Nå blir det så mye bilsport at Dennis Hauger må slutte på skolen. Her er årets planer for det norske supertalentet som er snappet opp av Red Bull.


Monte-Carlo med flere nordmenn

Til helgen innledes årets VM-sesong i rally. Tradisjonen tro er det Rallye Monte-Carlo som er først ut på kalenderen.


Henning Solberg i NM-ledelse

I år som i fjor var det russiske Nikolay Gryazin som var raskest under NM-åpningen i rally som ble kjørt i Sigdal lørdag. Men i NM-sammenheng ble det full poengpott til Henning Solberg.


Imponerende debut for Oliver Solberg

I sitt første løp med ny bil og ny kartleser imponerte Oliver Solberg med å kjøre inn til totalseier i latviske Rallijs Aluksne.


24-timers Daytona uten ben

Jeg gleder meg til å se hvor bil #24 havner etter 24-timers løpet i Daytona neste helg. Uansett plassering vil den være vinneren for meg.