img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Positiv avslutning på skuffende løp

Rally Portugal ble aldri som Andreas Mikkelsen hadde håpet, men nordmannen gleder seg over at hans gode venn og teamkamerat Thierry Neuville vant løpet og overtok ledelsen i VM.


Mikkelsen går for gull

Andreas Mikkelsen skal ta opp kampen med teten i WRC. Alt annet enn pallplass vil være skuffende.


Optimist foran tøft løp

Mads Siljehaug vet at Lamborghinien hans har noen utfordringer foran helgens løp på Silverstone, men gleder seg til start.


Per Madsen gjenvalgt som bilsport-president

Per Madsen (71) fra NMK Drammen ble gjenvalgt som president da Norges Bilsportforbund avholdt sitt årsmøte på tirsdag denne uken.


Heder til Arve Herstrøm

Arve Herstrøm (72) fra Vestfossen og NMK Drammen er tildelt Norges Bilsportforbunds fortjenstmedalje i gull.


Sensasjonell pallplass for Påverud

Med en utrolig forbikjøring på løpets siste runde, sikret Marcus Påverud en sensasjonell pallplass i den fjerde runden av GT4 European Series på Brands Hatch i England.


Stian Paulsen viser muskler i ny serie

Da Stian Paulsen dro hjemmefra mandag, hadde han ikke fått start på bilen. Men i løpet av helgen har han vist at han hører hjemme i den tøffe euro-serien han satser på i år.


Grøndal til topps - 60 år etter farfar

Endelig skulle det lykkes for Anders Pettit Grøndal å nå helt til topps i Rally Sørland. Det skjedde på dagen 60 år etter at hans farfar sto for den samme prestasjonen.


Et norsk stjerneskudd

Norge har hatt stor suksess innen rally og rallycross, men få norske racerførere har greid å skaffe seg en internasjonal karriere. Til nå.


Revolve-biler presentert

Revolve, NTNUs team som konkurrerer i Formula Student, hadde i går en fantastisk presentasjon av sin nyeste bil. Samtidig som fjorårets bil ble vist frem i ny versjon. Nå som deltaker i den autonome racing-klassen.


Motorfest på Gardermoen

Lørdag 5. mai blir det amerikanske Hollywood-tilstander på Gardermoen Raceway. Da arrangeres RACEWORZ for første gang i Norge. Raceworz Norway og Thomas Følling er de første som har fått lov til å bruke konseptet utenfor USA.


Stian Paulsen debuterer i ny serie

Stian Paulsen skal i år konkurrere i den nystartede serien TCR Europa. De første løpene kjøres i helgen, men Fredrikstad-gutten har foreløpig ikke fått start på motoren.


Klart for Rally Sørland

Lørdag er det klart for årets første NM-rally på barmark, og tradisjonen tro er det Rally Sørland som drar i gang sommersesongen.


God debut for Veiby i Argentina

Det ble en dramatisk avslutning på Argentina-debuten for Ole Christian Veiby. Han rullet på den siste etappen, men fullførte likevel løpet på en meget god måte og ble nest raskeste R5-bil.


Femteplass for Andreas Mikkelsen

En punktering sendte Andreas Mikkelsen ut av seierskampen i Rally Argentina. Men nordmannen avsluttet VM-runden på imponerende vis.


Andreas Mikkelsen avanserer

Andreas Mikkelsen er mellomfornøyd med dagens kjøring i Argentina. Nordmannen har klatret fra syvende- til femteplass og kjemper en spennende kamp mot Sebastien Ogier om fjerdeplassen.


Sterk åpning av Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen så ut til å være tilbake på vinnersporet da en punktering sendte han ut av tetkampen i Rally Argentina. – Men vi har ikke gitt opp, sier Andreas, som ligger på sjuendeplass.


Studentracere i kø - her er Ludvig

I år skal tre norske universiteter delta med sine hjemmebygde racerbiler i Formula Student-løp over hele Europa. I går avduket Agder-studentene sin. Derved kom de først i mål på denne øvelsen, i hvert fall.


Norges raskeste landslag

Unge norske bilsportutøvere hevder seg bedre enn noen gang internasjonalt. 30 av dem har i år fått plass på Norges Bilsportforbunds to landslag – «Norges raskeste landslag».


Klart for Rally Argentina

Til helgen er det klart for årets femte VM-runde – Rally Argentina. To nordmenn står på startstreken.


Ja takk, begge deler!

Oliver Solberg skal bli verdensmester i rally, akkurat som pappa Petter. Men han tar seg tid til litt andre aktiviteter også, så lenge det går unna.


Sterk debut av Siljehaug

Mads Siljehaug og hans teamkamerater i Reiter Engineering fikk virkelig vist seg frem for de profesjonelle teamene under åpningsløpet av Blancpain GT Series Endurance Cup på Monza i helgen.


Stian Paulsen satser hardere

Stian Paulsen har i dag offentliggjort sine planer for årets sesong. Tøffe utfordringen står i kø.


Mer Citroën WRC for Mads Østberg

Citröen Racing annonserer i dag at Mads Østberg vil være en del av det offisielle teamet for Rally Portugal og Rally Sardinia.


Siljehaug klar for ny serie

Til helgen gjør Mads Siljehaug sin debut i verdens mest prestisjefylte mesterskap innen GT-racing, Blancpain GT Series, på legendariske Monza i Italia.