img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2018).

Sensasjonelt av Sebastien Loeb

Sebastien Loeb sjokkerer en hel rallyverden ved å kjempe om seieren i Rally Mexico i sitt comeback for Citroën. Andreas Mikkelsen får ikke tingene helt til å stemme, men en pallplass kan likevel være innenfor rekkevidde.


Klart for Rally Mexico

Helgens Rally Mexico er sesongens første grusløp. Andreas Mikkelsen er eneste norske deltager, men har ambisjoner om å kjempe om seieren i sesongens tredje VM-runde.


Trolig ikke Formel E i Oslo

Kongelig Norsk Automobilklub har i lang tid jobbet med å få et løp i Formel E til Oslo. Nå har imidlertid Oslo kommune sagt at det ikke er aktuelt å være vertskap for det elektriske bilmesterskapet.


Superrask, men nesten lydløs

Det er bare å venne seg til tanken – fremtidens racerbiler blir elektriske. Her er en bil som skal på banen allerede i år.


Dennis Olsen kjører for Patrick Dempsey

Dennis Olsen skal i år kjøre den europeiske Le Mans-serien i sitt første år som profesjonell Porsche-fører. Som en av sine sjefer får han Hollywood-skuespilleren Patrick Dempsey som lenge har hatt tette bånd til Porsche.


Veiby til topps i Numedalsrally

Ole Kristian Veiby og kartleser Stig Rune Skjæremoen kjørte inn til seier i årets Numedalsrally med sin Skoda Fabia R5. Dermed har teamet, som til vanlig kjører VM, vunnet det legendariske løpet to år på rad.


Klart for Numedalsrally

Lørdag er det klart for tredje og siste vinterrally i årets NM-serie. Numedalsrally er for mange vinterens høydepunkt, og i spissen for de rundt 120 deltagerne stiller fjorårsvinner og VM-fører Ole Christian Veiby i Skoda Fabia R5.


Norske pallplasser i Sverige

Andreas Mikkelsen kjørte i helgen inn til sin første pallplass for Hyundai. Thierry Neuville sikret seg seieren, men det var flott innsats av flere nordmenn i årets andre VM-runde.


Mikkelsen mot pallplass

Andreas Mikkelsen hadde en avkjøring som kostet dyrebare sekunder lørdag formiddag, men han er fortsatt på vei mot en pallplass i Rally Sweden. Mads Østberg ligger på en flott femteplass i sitt comeback for Citroën, og det er mye å glede seg over i WRC2-klassen.


Flott norsk start på Rally Sweden

Andreas Mikkelsen og Mads Østberg har fått en flott start på årets andre VM-runde, Rally Sweden. I WRC2-klassen går det også unna.


Klart for Rally Sweden

Til helgen kjøres årets andre VM-runde, Rally Sweden. Tradisjonen tro går flere av fredagens etapper på norsk jord, og fem nordmenn er påmeldt.


Nedtur i Monte Carlo

Monte Carlo: Det bli ingen avsluttende suksess for de norske lagene i Rallye Monte Carlo Historique. På de siste spesialprøvene ble det store endringer.


Mor og datter beste norske i klassisk rally

Torhild og Tine Hallre vant den første spesialprøven i årets Rally Monte Carlo Historieque. De er også beste norske lag etter to prøver.


Klart for andre NM-runde i rally

Skal Anders Grøndal beholde sin NM-ledelse? Hva kan hjemmefavoritten Ole Christian Veiby prestere i sitt første NM-løp for året, og skal Mads Østberg ta sin sjuende totalseier i KNA Rally Finnskog? Svarene får vi i løpet av helgen.


Audi-kontrakt for Bakkerud

Det så en stund mørkt ut for rallycrossfører Andreas Bakkerud da Ford trakk støtten til teamet hans etter 2017-seongen. Men nå er en ny langsiktig avtale inngått, og muligheten ligger bedre til rette en noen gang.


Historiske rallybiler midt i Oslo

Onsdag 31. januar inntar historiske rallybiler hovedstaden, da starten av årets Rallye Monte-Carlo Historique går utenfor Nationaltheatret midt i Oslo.


Seier til Ogier

Sebatien Ogier sikret seg i helgen sin femte strake seier i Rallye Monte-Carlo. Dermed fikk den femdoble verdensmesteren en drømmestart på sesongen.


Ogier holder teten i Monte-Carlo

Ford-fører Sebastien Ogier holder fortsatt teten i Rallye Monte-Carlo etter lørdagens etapper. For Andreas Mikkelsen er det viktigste å ta seg trygt til søndagens Power Stage hvor han kan hente viktige poeng.


Teknisk brudd for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen lå an til å få en god start på sesongen. Men en defekt dynamo ødela muligheten for en topplassering i Rallye Monte-Carlo.


Gullratt til Frode Alhaug

Racerføreren Frode Alhaug fra Hamar er tildelt Norges Bilsportforbunds hedersbevisning, Gullrattet, for sin innsats på banen.


– Det blir en tøff start på sesongen

Ole Christian Veiby innleder en ny rallysesong med ærverdige Rallye Monte-Carlo. Han kjører dette løpet for tredje gang i karrieren, og forventer at det blir en utfordrende start på sesongen.


Nå er det VM-gull som gjelder

Andreas Mikkelsen er meget optimistisk foran den nye sesongen. – Målet er å bli verdensmester, sier han ubeskjedent.


Russisk seier i Sigdalsrally

Det var en russer som gikk til topps i årets Sigdalsrally. Teamet fra øst kan glede seg over seieren, men noen NM-poeng fikk de ikke – de er forbeholdt deltakere med norsk lisens.


Sigdalsrally første NM-runde

Førstkommende lørdag kjøres årets rallysesong i gang. På snødekte, flotte vinterveier i Buskerud innledes årets norgesmesterskap med Sigdalsrally.


Dennis Olsen i proffdebut

Dennis Olsen har i helgen kjørt sitt første løp som profesjonell Porsche-fører. Det så lenge meget bra ut, men tekniske problemer ødela for en pallplass.