BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Miljø og bil

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Fylletur i Tyskland

I år skulle Jon Winding-Sørensen som vanlig kjøre bil til Genève-utstillingen. Elbil, hadde han bestemt seg for denne gangen. Genève ble det ikke noe av, men tur ble det allikevel. En merkelig tur. Her er noen av høydepunktene.


Ladbare nykommere fra Jeep

Jeep lanserer sine første ladbare modeller på det europeiske markedet. Renegade 4xe og Compass 4xe er snart Norges-aktuelle.


Italiensk elbil fra Polen

Det er nettopp presentert planer om en ny elbil fra Polen. Karosseriet er klart, men man leter fremdeles etter det som skal ligge under.


Fleksi så det holder

En tysk produsent har gjenoppvekket en gammel oppskrift: bygg akkurat det karosseriet du trenger, nå!


Økt takt på elektrifiseringen hos BMW

BMW satser tungt på elektriske biler og skal ha 25 elektrifiserte modeller på markedet innen 2023.


Forsmak på Aiways andre

Kina åpnet før helgen sin første bilmesse siden korona-utbruddet. Der viser Aiways et nytt konsept som skal realiseres neste år.


Nytt liv i elektrisk Twingo

Renaults nye elektriske Twingo skulle vært presentert på Genève-utstillingen. Det ble den ikke. Nå er den på vei igjen, først i et spesielt, begrenset opplag.


Ford leker med eldrift

Ford har laget en one-off for å demonstrere hvilke ytelser en elbil kan ha.


Selvkjøring fra kinesisk svenske

Vi har innimellom sett og fortalt nok om NEVS til at det åpenbart er liv i dem. Dette kinesiske selskapet som kjøpte opp resten av SAAB for å bygge en elektrisk 9-3. Nylig viste de noe helt annet i Stockholm.


Utvidet plug-in tilbud fra Mercedes

Mercedes-Benz øker kontinuerlig sitt utvalg av ladbare hybrider under merkenavnet EQ Power. Nå er det salgsstart for tre nye modeller.


Kul mikro til mini-pris

Nærmere kan du vel ikke komme en krysning mellom en Multipla og en Ami?


Bestillingsklar el-varebil

Peugeot starter i dag salget av sin elektriske varebil, e-Expert. Bilen leveres i tre lengder og har brukbar rekkevidde for svært mange.


Her er Nissans elektriske crosser

Nissan har i dag avduket sin nye Ariya – en el-crosser med egenskaper svært mange nordmenn etterspør. Her blir det nye ventelister.


BMW iX3 med god rekkevidde

BMW har i dag presentert sin første el-SUV, iX3. Som navnet tilsier er den basert på X3.


Polestar legger opp til smidig lading

Like før de starter utlevering av sine første biler forteller Polestar at de har inngått samarbeid med Circle K Norge og Easee.


Seats mest sportslige til Norge

En elbil var det som skulle til for å etablere Seats sportslige merke i Norge. Nå er det besluttet at el-Born kommer i Cupra-versjon.


Hyundai leverer hydrogen-lastebiler til Sveits

Hyundai Motor Company har sendt de ti første XCIENT Fuel Cell til Sveits. Modellen er ifølge den koreanske produsenten verdens første tunge lastebil med hydrogenelektrisk drift.


Her kommer Norges største hydrogenbilpark

Ingen steder i Norge vil ha en høyere tetthet av hydrogenbiler enn ansattparkeringen til Asko Midt-Norge etter overleveringen av 13 hydrogendrevne Toyota Mirai.


Her er nye Citroën C4

Citroën vil ikke støte noen potensielle kunder fra seg. Derfor lanserer de nå sin nye generasjonen C4 med alternative drivlinjer.


Ny el-SUV fra gammel-ny kineser

Tro det eller ei, men i Kina arrangeres det en stor bilutstilling akkurat nå. Blant de mange nyhetene er en som sikkert kan bli aktuell på eksportmarkedene.


Seat med nytt merke: MÓ

Casa Seat heter et nytt, stort prestisje-presentasjonsanlegg i Barcelona. Der ble selskapets nye varemerke MÓ, og to helt nye modeller presentert.


Ny Citroën får norsk fordel

Det nærmer seg lansering av ny Citroën C4. Nå letter produsenten på sløret.


Elbil for storfamilien

Nå kommer Peugeot med løsningen for dem som ønsker en elbil med stor plass, brukbar rekkevidde og mulighet for å trekke tilhenger.


Milepæl for BMW i3

Siden lanseringen i 2014 er det registrert over 25.000 BMW i3 på norske skilter. Hvem skulle for ti år siden trodd en elbil ville toppe BMW-statistikken?


Nå begrenser Volvo toppfarten

Volvo Cars lanserer nå sine nye 2021-modeller på det norske markedet. En av årets største nyheter er at Volvo, som standard, har redusert toppfarten på alle sine nye biler til 180 km/t. Det er ikke populært i alle leire.