Bruktbilkupp i romjula - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Bruktbilkupp i romjula
Skal du virkelig få mye bruktbil for pengene, er den rette tiden akkurat nå i romjula. Bilforhandlere landet rundt gjør i disse dager alt i sin makt for å redusere lageret av brukte biler. Det skjer gjennom prisavslag og at ting som omregistreringsavgift inkluderes i prisen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Det er det høye salget av nye biler som gjør at en del bilforhandlere drukner i brukte biler. Og få ønsker å ha for mange bruktbiler i sitt regnskap ved årsskiftet. Fra 1. januar øker også omregistreringsavgiften og januar/februar er ingen store bruktbilmåneder. Derfor brukes romjulen til å selge flest mulig brukte biler.

Bilforhandlere landet rundt har kampanjer og aksjoner med gunstigere priser enn noen gang. Bare handelen avsluttes før 31. desember kl 24.00 er det kjøpers marked. På Romerike er de fleste kurante bruktbilene satt ned i pris med fra 10.000 til 20.000 kroner. Erfarne bruktbilselgere hevder at "aldri tidligere har enkelte bruktbiler vært mer gunstig priset enn nå før 1. januar".

Ikke innbytte
Men skal du få det beste tilbudet, er det viktig at du ikke har bil som skal byttes inn. Bilforhandlerne vil ikke "bytte en bruktbil med en annen". Om du kjøper kontant eller med avbetaling spiller ingen rolle. Det bilforhandlerne vil er å få bruktbilene ut av forretningene.

Skal du kjøpe bør du sjekke prisnivået på de bruktbilene du er mest interessert i. Prislister finner du her på BilNorge.no. Her er titusener av biler priset og du kan dermed lett se om den bilen du vurderer er riktig priset.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: