Chrysler : Høyttenkning: Chrysler Lancia - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Høyttenkning: Chrysler Lancia
På Chrysler-standen i Detroit står det en elegant bilmodell med designlinjer som minner mye om italiensk penneføring på sitt beste, nydelig finish og moderne, skulpturerte frontlykter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Modellen har ikke noe navn, og hvis du spør folkene på standen har de egentlig heller ikke noe svar. Et holdepunkt har vi imidlertid, grillen er umiskjennelig Lancia.

Så det nærmeste vi kommer en konkret modellbetegnelse er Chrysler Lancia, eller egentlig en Chrysler-merket Lancia, nærmere bestemt Lancia Delta med Chrysler-stjerne. ”A consentrate of evolution”, sier Lancia. Sikkert noe Chrysler kunne trenge...

LES OGSÅ: Chryslers store show

Betyr det at vi vil få se en Chrysler Lancia i fremtiden? Nja.. Noen har i hvert fall tenkt tanken i en slik grad at en amerikansk konsept-utgave av MPV’en Lancia Delta, med en del fancy elektronikk innvendig, pryder standen hos Chrysler – side om side med et par utgaver av Fiat 500.

Kanskje vil de små italienerne gjøre sitt inntog også på det amerikanske markedet. En av de to Fiat’ene har betegnelsen 500 BEV, en forkortelse som står for høyaktuelle ”Battery Electric Vehicle”.

Den andre er en 500 Abarth SS, med ubeskjedne 160 hester under det lille panseret.

Om store muskler er det som skal til for at Fiat 500 blir spiselig på det amerikanske markedet, er det ingen hos Chrysler som kan bekrefte. Vi velger å tro at de to småtassene kun er ”show-offs” på utstillingen for å markere tilhørigheten til Fiat.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: