Chrysler : Utsolgt etter Super Bowl - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Utsolgt etter Super Bowl
Man kan godt påstå at Chryslers vei tilbake på det amerikanske markedet for alvor, begynte med to minutter under Super Bowl. Se videoen her!
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er mer enn et halvt år siden Chrysler begynte å planlegge en spesiell TV-reklame, med Eminem som stemme og med et ganske dystert Detroit som bakteppe, og med en Chrysler 200 i produkthovedrollen.

Denne spoten ble hele veien laget med Super Bowl for øyet, for på utrolig vis hadde Chrysler greid å kjøpe to minutter i andre pause. Aldri har noen fått vise mer enn 90 sekunder der tidligere.

Prisen er vanligvis 3 millioner dollar for 30 sekunder, men ingen har vært villig til å fortelle hvor mye Fiat, det vil si Chrysler, betalte for denne nye rekorden. 

Nå skal vi ikke bruke et utsolgt-fenomen som bevis på at dette må ha vært den mest vellykkede Super Bowl kampanjen i verden, men det var i hvert fall her Chryslers nye slagord: ”Imported from Detroit” ble lansert – og husk at dette var rettet mot det amerikanske innenriksmarkedet.

Dagen etter lå det forskjellige versjoner av T-skjorter med dette slagordet ute på nettsidene til Chrysler Collection. Det tok to dager det, så var det ”Foreløpig utsolgt” stempler på dem alle.

SE: Chryslers kolleksjon

Og dette er blitt en av de mest sette reklamene på You Tube. Etter å ha sett den tror jeg vi kan slå fasts at Eminem slett ikke er ferdig, og at Chrysler er på full fart tilbake.

SE VIDEOEN HER:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: