Suzuki Swift: Sport og automat for Swift - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Sport og automat for Swift
Suzuki lanserer to nye utgaver av sin populære småbil, Swift. En for dem som ønsker en mer sportslig bil, og en for den bedagelig anlagte som ønsker automatgir.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Swift kan trygt betegnes som en verdensbil. Den produseres på syv forskjellige steder og markedsføres i mer enn 100 land verden rundt.

På verdensbasis er det solgt 1,8 millioner Swift siden lanseringen i 2005, og i Norge er det registrert 1479 biler hittil i år – samtlige med 4-hjulsdrift.

Det gir ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken Swift en fjerdeplass i det såkalte småbilsegmentet, bak modeller som Polo, Yaris og Fiesta.

Sport
De som ønsker en mer sportslig bil, kan nå kjøpe en Swift Sport. Bilen har et mer sportslig utseende med aerodynamiske detaljer. Den er senket med et par centimeter og har fått en mer aggressiv front med bixenon-lykter som standard.

Bak har Swift Sport en integrert spoiler og to eksosrør som stikker ut av støtfangeren. 17-tommers spesialfelger med dekk i dimensjon 195/45 R17 understreker det sportslige uttrykket.

Dette kommer også til uttrykk i interiøret gjennom sportsseter og treekers multifunksjons sportsratt. Radio/CD-spiller samt Bluetooth er standard.

1,6 liter
Motoren i Swift Sport er en 1,6-liter med 136 hk og et dreiemoment på 160 Nm. Den gjør 0 til 100 på 8,7 sekunder og har et oppgitt snittforbruk på 0,64 liter på mila – tilsvarende et CO2-utslipp på 147 g/km.

Swift Sport med forhjulsdrift får en veiledende pris på kr 249.900 – ca. 30.000 kroner mer enn modellen med 1,2-liters motor på 94 hk og firehjulsdrift. 

Automat
Den andre nyheten fra Suzuki er Swift Automat. I likhet med Swift Sport har også biler med automatgir kun forhjulsdrift, ikke firehjulsdrift. Det er en standard automatkasse med fire trinn, noe som virker en smule gammeldags i dagens marked.

Motoren er den samme 1,2-literen som i standardutgaven. Den byr på 94 hk og 118 Nm og har et snittforbruk på 0,56 liter på mila.

Swift Automat har en veiledende pris på kr 209.000.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: