Chrysler : Ypsilon i Chrysler-drakt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Ypsilon i Chrysler-drakt
Jeg kan skjønne at Fiat-produkter i amerikansk innpakning kan selges i USA, men denne blir jeg ikke helt klok på.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Her ser vi nemlig Lancia Ypsilon konvertert til en Chrysler Ypsilon. Og siden vi ikke har noen offisiell Lancia-kanal i Norge, men en ny Chrysler/Jeep-importør, kan vi nå kanskje endelig få Ypsilon til Norge?

I alle fall kommer den snart til Storbritannia, der denne spesialutgaven, kalt Ypsilon Black&Red debuterer nå i februar.

Også i UK er Chrysler nylig relansert, og denne modellen skal ifølge dem lokke nye og annerledes kunder til merket. Black&Red har ikke bare et kult utseende, den er også pakket med egenskaper og utstyr med fokus på style, teknologi og «value for money».

- Med ekstrautstyr verd mer enn 3000 pund, i en bil som starter på £12.750, tror vi Black&Red blir et populært innslag i Ypsilon-familien, sier Nigel Land, direktør hos Jeep Chrysler UK.

Ypsilon Black&Red skal leveres med tre alternative motorer, 0,9-liters TwinAir, 1,2-liter bensin og 1,3-liter MultiJet diesel. Eksteriørfargene finner vi igjen i interiøret, og bilen er blant annet utstyrt med aircondition, Blue&Me blåtann og et 360-graders lydanlegg.

La oss håpe den kule Ypsilon nå snart blir å finne i norske salgskanaler også. Det ser ikke ut som det er stort annet enn logo og enkelte små detaljer som er endret under forvandlingen fra Lancia til Chrysler.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: