Smart : Fest i Berlin - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Fest i Berlin
I kveld skal de to nye Smartene presenteres ved en festforestilling i Berlin. Du kan få være med.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

«Beste bybilene i verden» påstår Smart før noen en gang har fått sett dem (bortsett fra en video om vintertestingen).

Men se dem skal vi i hvert fall få nå. Klokken 8 i kveld braker det løs med en festforestilling i Berlins Tempodrom og et enormt program bare man først blir ferdig med presentasjonen.

Den er det ikke uventet Mercedes-sjef Dieter Zetsche og Smart-sjef Annette Winkler som skal stå for.

LES OM: Kongen av A-segmentet

Urbant
Deretter går det slag i slag med gatekunstnere (det skal jo være urbant!), strandvolleyball, du kan lære om guerilla-gartnervirksomhet i byområder og du får med nytt om urbane bildelingprogram, både Smarts egen car2go og litt nyere Moovel.

Kids of Adelaide heter gruppen som skal underholde akustisk. Jan Blomqvist – veldig tysk, på tross av navnet, og stor som DJ i Berlin etter at han byttet ut sin nordtyske grunge-gitar med en apc40 og 5x8Spur-Matrix og ble elektronisk – han har åpenbart komponert det offisielle Smart-premiere-kantaten.

Chris Noelle er enda en gatekunstner med fantastisk grafitti. Grafitti av en type som selv T-Banen i Oslo hadde akseptert – han tegner med lys.

Hva Smart imidlertid ikke forteller oss noe særlig om er bilene. Komplett nye, både to-seter og fire-seter, og vi får høre at den nye Smart Fortwo ikke er en millimeter lenger enn forgjengeren.

Den byr likevel på mye mer på alle områder: komfort, sikkerhet, funksjonalitet og kjøreglede.  (Det siste tolker jeg som at de endelig har fått en ryddig girkasse).

På nett
Grunnen til at du får vite alt dette nå er at det hele skal streames. Youtube er en kilde, men jeg syns GOMEX er bedre.

Riktignok er det en kanal reservert for pressen, men bare går inn på http://cms-gomex.com/en/   og trykk på Register. Etter at du er godtatt blir du bedt om detaljer med hensyn til din redaksjonelle status. Bare dropp det – det er ingen grunn til å ljuge, for nå har du tilgang på tjenesten i 72 timer fremover.

Jeg tror det kan bli en funky kveld.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: