DS : Loeb gjør comeback - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Loeb gjør comeback
Den nidoble verdensmesteren Sebastien Loeb gjør comeback i WRC og kjører Citroën DS3 i Rally Monte-Carlo. Men hva gjør da Mads Østberg?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Han har vunnet det mest klassiske rallyet på VM-kalenderen syv ganger, og det skal bli meget spennende å se hva Loeb kan utrette mot sin tidligere teamkollega og navnebror, Sebastien Ogier som har dominert sporten i sin VW Polo R WRC etter at Loeb trakk seg før årets sesong.

Det er for å markere lanseringen av DS som eget merke Citroën har hyret inn verdens beste rallyfører gjennom tidene, men de hevder bestemt at det kun blir denne ene anledningen til å se Loeb i aksjon i en rallybil igjen. Resten av sesongen skal han konkurrere i WTCC.

-Jeg nølte ikke et sekund da jeg ble tilbudt muligheten for å kjøre åpningsrunden i WRC 2015. Daniel (Elena) og jeg er enige om at Monte-Carlo er et av våre favorittløp med flotte veier, utfordringene med hensyn til dekkvalg og den fantastiske stemningen på etappene, sier Loeb.

Citroën har allerede sagt at Kris Meeke skal kjøre samtlige runder for teamet i 2015, men foreløpig har de ikke nevnt Mads Østberg med et eneste ord. Han er i alle fall ikke nominert som Citroëns fabrikkfører i Monte-Carlo, en av de to som kjører for poeng i kontruktør-VM, men hva som skjer senere vil tiden vise.

Vi får i alle fall håpe Mads finner et sete også i 2015 så vi får minst to nordmenn i aksjon.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: