Subaru Forester: Litt ny Forester til Tokyo - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
41 bilder i galleri
Litt ny Forester til Tokyo
Subaru viser den japanske 2016-utgaven av Forester på Tokyo-utstillingen om noen uker. Den får viktige oppdateringer på sikkerhetsfronten.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Utviklingen står ikke stille – da 2015-utgaven ble lansert i Norge i januar, kunne Subaru Norge for første gang tilby Forester med kombinasjonen dieselmotor og automatgir. Tidligere måtte du velge bensinmotor for å få automat.

- Vi regner med å selge 1400 Forester i år, og tror at andelen diesel & Lineartronic (automat) vil stå for 70 % av salget, sa informasjonsdirektør Stian Thrane i Subaru Norge den gang.

Mot nye høyder
Og målet ser ut til å være innenfor rekkevidde – hittil i år er det registrert 970 nye Forester, en økning på 17,9 prosent fra samme periode i fjor, og en viktig årsak til at Subaru-salget i Norge er økt med 44 prosent hittil i år – Forester er nemlig toppselgeren deres, knapt foran Outback.

Når den nye modellen vises i Tokyo i slutten av oktober har den fått oppgraderinger som skal gjøre den enda mer attraktiv.

Fronten er oppgradert for at bilen skal fremstår som en tøffere SUV, og også interiøret er foredlet. For å øke stabiliteten under kjøring er styringen gjort mer direkte og chassiset er fintunet.

Sikkerhet og komfort
Det er gjort tiltak for å øke komforten, som å montere tykkere glass i vinduene, forbedre støydempingen og Linetronic automatgirkassen.

Men de viktigste endringene skjer på sikkerhetsfronten – Forester utstyres nemlig med Eye Sight, et system nye Outback var først ute med, og en avansert pakke som inneholder avanserte LED hovedlys.

Siste versjon av Eye Sight består av Active Lane Keep som hjelper deg å holde deg i riktig fil, automatisk nødbrems (city break) og adaptiv cruise-kontroll.

Stian Thrane i Subaru Norge har foreløpig ingen informasjon om når disse oppgraderingene kommer de europeiske utgavene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: