Rolls Royce : Skreddersøm for hekken - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Skreddersøm for hekken
Du legger ikke hva som helst i bagasjerommet på en Rolls. Her får du det ideelle settet. Spør du om prisen, så har du ikke råd til det.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Man kan trygt si at Rolls-Royce har en kundekrets som skiller seg fra den ordinære bilkjøperen, i alle fall når det gjelder tilgang på likvider.

Og det er klart, har du først anskaffet deg en så eksklusiv bil som en Wraith, den kraftigste Rolls som noensinne er laget, så vil du også ha det ultimate å pakke klærne i når du skal på tur med dine utvalgte gjester.

Rolls-Royce Bespoke-designer Michael Bryden har kreert en kolleksjon bestående av to Grand Tourer kofferter, tre Long Weekender bagger og en dokumentmappe.

Settet er målsydd for bagasjerommet på en Wraith, men som med alt annet fra verdens mest luksuriøse bilmerke, kan det selvsagt tilpasses kundens detaljerte spesifikasjoner med hensyn til farger.

Kyndige veiledere
Designteamet har konversert med sjefsbutlere fra noen av verdens mest luksuriøse hoteller som vet hva slags reiseutstyr de mest kravstore gjestene fortrekker.

– Spesielt har vi vektlagt de delene som eieren er mest i kontakt med, slik at han eller hun skal kunne bruke utstyret uten noen form for anstrengelser, sier Bryden.

– Håndtakene er designet for en jevn vektfordeling, for å være skånsom mot hendene. En usynlig søm, en teknikk utviklet for Haute Couture og brukt på rattet i Wraith, er også benyttet på veskene.

Gjennomtenkt
Koffertene har selvjusterende hjul med RR-emblemer. De strategisk plasserte hjulene har ekstra sporvidde som sørger for å holde kofferten stabil, samtidig som den sklir lett i posisjon når den plasseres i bilen.

Elementene i Wraith Luggage Collection kan kjøpes individuelt, men om du ønsker hele settet har det en prislapp på 28.984 euro – rundt 270.000 norske kroner. Eller nok til å kjøpe en greit utstyrt bil i kompaktklassen – inkludert et sett med kvalitetskofferter. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: