Tror på storinnrykk på Oslo Motor Show - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Tror på storinnrykk på Oslo Motor Show
Fikk du ikke med deg fredagens Bugatti-brøl på Oslo Motor Show? Fortvil ikke. Du har mulighet til å få med deg både Bugatti og alt det andre lekre på OMS hele helgen gjennom.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Selv om det ventes titusenvis besøkende til Oslo Motor Show på Lillestrøm de to dagene som er igjen av messen, er det garantert plass til deg også. Arrangøren lover at lyden av 16 sylindre vil bli å høre med jevne mellomrom.

Og når du først er på entusiaststanden hvortil også BilNorge har flyttet hele redaksjonen, er du naturligvis velkommen til en bilprat. Her finner du blant flere godbiter BMWs legendariske 507.

Oslo Motor Show speiler det meste på to, tre, fire og mange hjul. Du kan i tillegg få med deg Petter Solbergs oppvisning i bakgården, du kan studere de mest raffinerte bil- og motorsykkelbygg i Norden samt se lastebiler så vakkert bygd om og lakkert at det knapt er til å tro at de brukes til nyttetransport.

Uansett: studer bildebrevet og få inspirasjon til å besøke landets største innendørs messe.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: