Subaru : Stor Subaru for USA - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
35 bilder i galleri
Stor Subaru for USA
Subaru viser sin hittil største SUV på LA Auto Show. Men i amerikanske målestokk er den bare mid-size.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Ascent heter modellen som skal bygges ved Subarus anlegg i Alabama. Navnet er da mistenkelig likt på en velkjent Hyundai-modell, men vi får anta at det er avklart mellom partene.

Subaru bedyrer at den kun skal selges på det amerikanske markedet, men vi vet at det er interesse for den nye modellen også i Europa.

Med en lengde på 4.998 mm, en bredde på 1.930 mm og en høyde på 1.819 mm er den ifølge Subaru deres hittil største modell (men for amerikanere altså bare mid-size).

Vi kan i alle fall konstatere at den er større enn Tribeca som det kom noen eksemplarer av til Norge for rundt ti år siden. 

Akselavstanden er 2.890 mm og gir rom for tre seterader. I andre seterad kan du velge om du vil ha to separate seter eller en benk med plass til tre. Og med skyvbare seter kan det bli godt med benplass der.

Tredje rad har plass til tre personer, ifølge Subaru er komforten der godt ivaretatt med justerbare rygger og egne uttak fra klimaanlegget. I tillegg er sidedørene bak så store at de skal gi enkel adkomst til de bakre regioner.

Motoren er en nyutviklet 2,4-liter – selvsagt en boxer – med 260 hestekrefter og et dreiemoment på 375 Newtonmeter. Og selvsagt er Ascent utstyrt med Subarus varemerke – Symmetrical AWD – trolig det beste systemet for firehjulsdrift på markedet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: