Andreas Mikkelsen avanserer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Andreas Mikkelsen avanserer
Andreas Mikkelsen er mellomfornøyd med dagens kjøring i Argentina. Nordmannen har klatret fra syvende- til femteplass og kjemper en spennende kamp mot Sebastien Ogier om fjerdeplassen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

29-åringen åpnet Rally Argentina meget sterkt fredag, og var med i seierskampen helt til en punktering sendte han ut av tetkampen.

Sammen med kartleser Anders Jæger startet han lørdagens etapper på syvendeplass, og har i løpet av dagen klatret til femteplass – uten være er helt fornøyd med dagens prestasjoner.

– Det har vært en litt vanskelig dag, i hvert fall før service. Forholdene var vanskelige, og jeg kjørte helt greit. Men jeg hadde ikke den helt gode følelsen med bilen, sier han.

– I ettermiddag foretok vi noen endringer, gjorde bilen litt lavere bak, blant annet. Det gjorde at jeg fikk en bedre følelse med bakparten og fikk bedre grep, og «mistet» ikke bilen så mye. Jeg skulle ønske jeg kunne kjørt de etappene om igjen, for nå er den gode følelsen tilbake, sier Andreas.

Det lover bra før søndagens tre siste etapper, hvor han kjører om ekstra VM-poeng på den avsluttende Power Stage-etappen.

I tillegg har han og Sebastien Ogier en duell om fjerdeplassen. Franskmannen har overtaket med et forsprang på snaut 15 sekunder, men Andreas lover at de siste fem års verdensmester skal få svette for å beholde plassen.

– Det er tre etapper igjen, og det er fullt mulig å hente sekunder på de etappene, forsikrer Hyundai-føreren.

Estlenderen Ott Tänak har virkelig imponert i Argentina. Han leder med 46 sekunder på Theirry Neuville, mens Dani Sordi er på tredjeplass – ytterligere 21,7 sekunder bak. Sordo har et forsprang på drøyt 50 sekunder på Ogier.

I WRC2-klassen har Ole Christian Veiby ramlet til fjerdeplass bak ledende Kalle Rovenperä, Pontus Tidemand og Gus Greensmith.

Rally Argentina avsluttes med tre etapper søndag.

De beste etter lørdagens etapper:

1. O Tänak / M Järveoja EST Toyota Yaris 2hr 58min 33.9sec
2. T Neuville / N Gilsoul BEL Hyundai i20 + 46.5sec
3. D Sordo / C del Barrio ESP Hyundai i20 + 1min 08.2sec
4. S Ogier / J Ingrassia FRA Ford Fiesta + 1min 59.0sec
5. A Mikkelsen / A Jaeger NOR Hyundai i20 + 2min 13.8sec
6. E Lappi / J Ferm FIN Toyota Yaris + 2min 42.9sec

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: