Felg i sentrum - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
Felg i sentrum
Dekkmann har nylig åpnet et eget felgsenter. Det er et stort marked de kaster seg ut i.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

– Det selges vel ca. 500.000 felger hvert år i Norge – når vi ser bort fra alle som går gjennom bilforhandlerne i forbindelse med nybilsalg.

Det er Glenn Smith som forteller dette. Han er salgs- og markedssjef hos Dekkmann og sto i spissen da de åpnet en ny stor felgbutikk på Furuset i Oslos nordlige utkant denne uken.

180 forskjellige felger kunne han vise frem, fra de fire leverandørene de bruker.

– Men dette skal bli mye mer enn bare en felgbutikk, forsikrer han. – Her skal vi få til et skikkelig bilmiljø, hit skal merkeklubbene komme, vi skal ha arrangementer, og vi har skikkelige lokaler som vi gjerne stiller til disposisjon for folk som tenker bil.

Han føyer jo også til at det dessuten blir en faglig side her.

– I tillegg til all fagkunnskapen som er samlet her skal vi ha kurs for hele Dekkman-kjeden, forteller han. – Dette skal bli vårt kompetansesenter for felg. Og felgen er jo like viktig som dekket - her er det mye å lære.

Allerede ved åpningen viste han klart at dette skulle inneholde mer enn bare felg.

Til premieren hadde han for eksempel hentet regissør Hallvard Bræin som ble intervjuet av Atle Gulbrandsen om Burning-filmene, der en god porsjon dreide seg om nummer tre i denne populære føljetongen

Resten av åpningsuken er det utstillinger av ganske rå biler, produktdemonstrasjoner, klubber kommer med bilene sine – det blir skikkelige aktiviteter som skal stake opp kursen for Dekkoramas videre virksomhet.

Men det er selvfølgelig en forretningsidé bak det hele også:

– Vi har alltid solgt bra med felg, forteller Glenn Smith, – men vi har først og fremst vært veldig gode på leasingmarkedet. Forbrukerne har vi ikke vært så flinke med. Men da vi fikk et ledig areal her oppe på Furuset, var tiden moden til å vise oss frem overfor forbrukerne også. Så nå er vi her, og dette markedet skal vi markere oss på.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: