Volvo : Polestar flytter kreftene bakover - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Polestar flytter kreftene bakover
Volvo tilbyr en Polestar-utviklet oppgradering som flytter mer krefter til bakhjulene på biler med firehjulsdrift. Dessverre for Norge fins det unntak.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er Volvos el-fokuserte datterselskap Polestar som står for utviklingen av den nye programvaren som sender mer moment til bakhjulene for å gi mer dynamiske kjøreegenskaper.

Dette vil medføre at Volvo blir mer på nivå med sine tyske konkurrenter med hensyn til kjøredynamikk.

Optimeringen kommer til uttrykk når man velger Dynamic kjøremodus, eller når man slår av den elektroniske stabilitetskontrollen.

Dette gir enda en grunn til å la Polestar optimalisere din firehjulsdrevne Volvo. Fra før påvirker de gassrespons, girskift og motorstyring.

Polestars AWD-pakke blir tilgjengelig for bensin- og dieselbiler med firehjulsdrift i 90- og 60-seriene, samt XC40 fra 2018-årgang.

Men så kommer aberet – pakken tilbys ikke for ladbare hybrider siden disse har elektrisk drevet bakaksel, og allerede er optimalisert.

Ifølge OFV har 87 prosent av alle nye Volvoer registrert hittil i år firehjulsdrift, men 79 prosent av disse er ladbare hybrider.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: