Kia Ceed: Kia tester ny ProCeed - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Kia tester ny ProCeed
SPIONBLDER: Den vakte oppsikt som konsept. Men design er ikke alt – man må også tilby sporty kjøreegenskaper for å lykkes. Her testes den kommende Kia ProCeed på Nürburgring.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Kollega Winding-Sørensen er ikke den som lettest lar seg imponere, så når han skrøt uhemmet av konseptet Kia debuterte på Frankfurt-utstillingen sist høst, så er det god grunn til å glede seg til det ferdige produktet.

Nye ProCeed skal avdukes på et lukket arrangement i midten av september, før den får sin offisielle debut for publikum på Paris-utstillingen i oktober.

Kia omtaler selv modellen som en viktig merkevarebygger, og med Stinger friskt i minne er det grunn til å glede seg til en modell som blir oppnåelig for en bredere kundegruppe.

Mens Hyundai har lansert en fastback som de ønsker vi skal omtale som en firedørs coupé, slik mange gjør med Mercedes CLA, så går Kia for den andre CLA-varianten og betegner nykommeren som en 'shooting brake' – en «coupéformet stasjonsvogn».

Her er en godt polstret bil avslørt under testing på Nordsløyfa. Våre kilder forteller at den ser ut til å være noe lengre enn Hyundai i30 fastback, og at bakluken skrår jevnt nedover mot den bakre støtfangeren. Det stemmer jo bra med konseptbilen

Les vår prøvekjøring av nye Kia Ceed

Bilen på bildene er en GT-utgave med to store åpninger for eksosrørene – ett på hver side. Vi kjenner igjen disse fra konseptbilen, selv om den hadde to åpninger på hver side.

Hyundai / Kia har en 1,6-liters turbomotor med effekt i området 200 hester, så det er meget sannsynlig at den skal benyttes her. I startfasen kanskje som eneste alternativ, men etter hvert vil nok flere av motorene fra de vanlige Ceed-modellen også finne veien til ProCeed.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: