DS : Knallsuksess for ny elbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Knallsuksess for ny elbil
I går åpnet Bertel O. Steen for forhåndsbestilling av nye DS3 Crossback E-Tense – en elbil som kommer på markedet høsten 2019. Det fikk nordmenn til å løpe mann av huse.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Andre oktober kl. 09.00 ble DS3 Crossback vist offentlig for første gang på bilmessen i Paris. Samtidig åpnet den norske importøren opp for reservasjoner av nye DS 3 Crossback E-Tense i Norge. Allerede i løpet av første dagen hadde 1048 nordmenn reservert den nye elbilen.

Til sammenligning er det ifølge OFV registrert 354 nye DS på norske skilter siden merket ble løsrevet fra Citroën i 2015.

Inkluderer vi Citroën DS i perioden 2010-2015 blir summen 3287, så over tusen biler på en dag er forståelig nok langt over forventningene for et av Norges minste bilmerker med bare en håndfull forhandlere.

– Det er utrolig morsomt å se at så mange ønsker å reservere vår nye elektriske modell. Vi hadde håpet det skulle være stor interesse for bilen i Norge, men 1000 reservasjoner allerede første dagen er langt mer enn vi kunne drømme om, sier Thomas Christensen, merkesjef for DS i Norge.

Overraskende høy trafikk
Kort tid etter at DS åpnet reservasjonsløsningen av nye DS 3 Crossback E-Tense, kollapset nettsiden grunnet svært høy trafikk. Det ble umiddelbart satt i gang tiltak for å øke kapasiteten og sikre en stabil løsning fremover.

– Vi har opplevd mye høyere trafikk og fått langt flere reservasjoner fra dag én enn vi hadde turt å håpe på. Vi beklager til de kundene som opplevde problemer med å reservere bil i går, og ønsker å takke for tålmodigheten, og håper vi får sjansen til å rette opp inntrykket.

– Det er naturligvis svært gledelig å se at det er så stor interesse for vår kommende elektriske modell, og vi håper vi får muligheten til å kunne ønske flere nye kunder velkommen til DS, sier Christensen.

Elektrifisering
DS er det første PSA-merket som lanserer en ny elbil. Dette er starten på en kraftig elektrifisering av DS og hele modellrekken fra PSA generelt.

– DS vil ligge i front av denne utviklingen, og i løpet av de to neste årene vil PSA lansere syv helelektriske biler. DS 3 Crossback E-Tense er nummer 1 av disse, sier Bertel O. Steen i en pressemelding

Slik reserverer du
Dersom du ønsker å sette deg på venteliste til bilen som kommer på markedet neste høst, går du inn på den dedikerte nettsiden https://reserver.dsautomobiles.no/ds3-crossback/.

For å sette deg på liste må du betale et depositum på 3333 kroner. Beløpet er fullt refunderbart frem til kjøpskontrakt er signert i løpet av våren 2019 når flere detaljer foreligger – forhåpentlig også om priser og utstyrsnivå.

I forbindelse med reservasjonen får man tilgang til en egen «Min Side» hvor man kontinuerlig har oversikt over sin reservasjon. Valg av ønsket forhandler blir gjort på «Min Side» i forkant av bestilling våren 2019.

Stian Gihle, PR-sjef, Thorbjørn Myrhaug, sjef for PSA Norge og Thomas Christensen, merkesjef DS, følger spent med på reservasjonene som tikker inn på DS 3 Crossback E-Tense:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: