Blant kunstverk på OMS - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Blant kunstverk på OMS
– Dette er jo et kunstverk. Ordene tilhører samferdselsminister Jon Georg Dale som sammen med avgått samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen avduket Ghost of 7 på første dag av et Oslo Motor Show hvor høydepunktene står i kø helgen gjennom.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Tettere med folk kunne det ikke vært da avdukingen av Arne Fredlys McLaren Senna og Aston Martin Vanquish Zagato Speedster på superbilstanden åpnet Oslo Motor Show i Norges Varemesse på Lillestrøm.

Superbilstanden, som også inneholder et par Mercedeser med historisk sus, 300 SL Gullwing og SLR McLaren, er uten tvil showets høydepunkt.

Men det er på ingen måte grunn til å gå forbi selvbyggerprosjektet Ghost of 7. Samferdselsminister Jon Georg Dale og forrige samferdselsminister, Ketil Solvik-Olsen, var helt over seg av begeistring over hva John Lien fra Åmli og hans team på seks – derav navnet Ghost of 7 – har fått til.

I samme kategori av kvalitet i oppbyggingen befinner også DTM-bilen til Nils Eirik Wenaas fra Måndalen i Rauma kommune seg.

Ved en tilfeldighet kom Wenaas over en av de to eneste Jägermeister-sponsede E30 DTM 1992-bilene. Den ene befinner seg hos Jägermeister og den andre står nå på Oslo Motor Show, restaurert av de flinkeste på slikt i landet.

På OMS vises e-tron, Audis nye elbil, for første gang for publikum i Norge. Dette er bilen som mer enn 6500 har betalt 20.000 kroner i depositum for å få stå i kjøperkøen på. Bilen prises fra 651.190 kroner.

Lørdag åpner Oslo Motor Show med et forrykende utendørsshow hvor blant annet driftingmester Fredric Aasbø viser hva han er god for.

Her kan du dessuten møte Oliver Solberg, og selvfølgelig startes bilene på superbilstanden slik at du ikke bare kan høre, men også føle på kroppen hvordan en turboladet åtter fra McLaren og 12-sylindret sugemotor fra Aston kjennes.

Her foregår NM i bilstero, her er en egen hall for de aller tyngste kjøretøyene og Klown Family er en av mange representantene for Stance-kulturen.

Her er naturligvis Amcar, streetcar, classic, veteraner og bikes.

På bildene får du et lite innblikk i hva Oslo Motor Show egentlig er.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: