Kia : Nok en Ceed? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Nok en Ceed?
SPIONBILDER: Disse bildene tyder på at Kia er i ferd med å utvikle et nytt medlem til Ceed-familien.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I tillegg til Ceed kombi og stasjonsvogn har det koreanske konsernet presentert ProCeed og Ceed GT. Men nå ser det ut til at de er i ferd med å utvikle ytterligere et familiemedlem.

Selv om de fleste produsenter nøyer seg med én kompakt crosser, kan det virke som Kia vil ha flere. Man skulle tro at det kunne medføre innbyrdes kannibalisering.

I Europa har vi allerede Niro som leveres med alternative drivlinjer – alle elektrifiserte i større eller mindre grad. Og så har de jo Stonic, pluss at en helt ny Soul kommer neste år

Ifølge våre kilder er det flere elementer som antyder at bilen på bildene er en Ceed-variant. Men det er ikke bare en Ceed med litt ekstra bakkeklaring som Cross-modellene til VW, den har også egne designelementer som gjør bilen unik.

Vi forventer ikke noe banebrytende – innvendig blir den nærmest identisk med øvrige Ceed-modeller. Og den vil trolig også bygges ved den slovakiske Kia-fabrikken.

Bilen kan bli en direkte konkurrent til Volkswagen T-Roc i et segment som er i rask ekspansjon med stadig nye konkurrenter.

Drivlinjene blir trolig de samme som for Ceed hvor innstegsmodellen har en 1,0-liters turbo med 120 hk, etterfulgt av en kraftigere 1,4-liter samt dieselmotorer på 1,6 liter.

Det skal bli interessant å se hva som dukker opp i produksjonsform etter hvert.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: