Honda : Hondas urbane revisjon - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Hondas urbane revisjon
Nå har Honda sluppet det første inntrykket av sin kommende bybil. I forhold til det konseptet vi så i Frankfurt 2017 er den åpenbart vesentlig revidert.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Opprinnelig var Urban en nusselig liten by-boks som alle ramlet for. Ikke minst jeg – utrolig begeistret.

Det er alltid et dårlig tegn. Et konsept jeg liker med en gang blir veldig ofte veldig kjedelig, veldig fort.

Nå skal jeg ikke si original-urban tapte seg så veldig. Vi så den jo igjen i Genève, for eksempel. Da sammen med sin attraktive sportslige bror. Fremdeles tiltalte de meg.

Men egentlig ble jeg litt lettet da jeg så spionbildene vi viste her på BilNorge for et par måneder siden

Det var åpenbart at det hadde skjedd ting. Den ultra-søte Postman Pat-profilen var myket opp så det ut som – og proporsjonene var litt annerledes.

Nå har Honda sluppet det første bildet av det de kaller prototypen. Helelektrisk – og den skal vises i Genève i mars.

Egentlig skjønner jeg ikke at de tør vise den i denne vinkelen, høyt ovenfra og rett forfra. De som husker den opprinnelige Urban EV vil få et lite sjokk (eller hva det heter når man blir overrasket), og de som ikke hadde noe forhold til originalen vil syns denne ser litt underlig ut.

Litt slapp. Akkurat som om noen har satt en leirklump på en bordplate og så har den sunket såpass at den svulmer ut der nede.

Jeg tror jeg hadde valgt en mye tøffere vinkel, lavt nede fra, forfra selvfølgelig, og kanskje litt vidvinklet så den sto ekstra bredt på bildet.

Men jeg syns uansett at dette ser veldig spennende ut – og den bekrefter i hvert fall at Honda beholder det sidespeilløse alternativet.

Det jeg gleder meg spesielt til er at BIL og BilNorge har fått anledning til å gå gjennom bilen i detalj noen dager før Genève-utstillingen åpner.

Da regner jeg blant annet med en skikkelig prat med designerne for å høre hvorfor de har gjennomført denne store revisjonen – hvis den er så stor som det ser ut som da.

Det eneste andre konkrete enn Genève-datoen som Honda nevner i denne meldingen, er at produksjonsbilen skal i salg senere i år.

Endelig har norske Honda-forhandlere noe virkelig spennende å se frem. Her kan det bli volumer.

Les også: Elektrisk Honda for Kina

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: