Dramatisk i Monte-Carlo - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Dramatisk i Monte-Carlo
Det skiller 4,3 sekunder mellom de to fremste plassene i Rallye Monte-Carlo. Dessverre er Andreas Mikkelsen ute av tetstriden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er en durabelig kamp om seieren i Rallye Monte-Carlo mellom regjerende verdensmester, Sebastien Ogier i Citroën og nummer to i fjorårets mesterskap, Hyundai-fører Thierry Neuville.

Fredag kveld hadde Ogier en ledelse på to sekunder til belgieren, i kveld er den økt til 4,3 sekunder, så de to har kjørt helt jevnt gjennom lørdagens etapper.

Andreas Mikkelsen dro av veien etter målgang på dagens første etappe. Han rev løs et hjul og måtte kaste inn håndkleet for dagen. Synd, for etter fredagens etapper lå Andreas på en flott tredjeplass i sammendraget.

Kampen om tredjeplassen står nå mellom to meget rutinerte førere, Hyundais Sebastien Loeb og Toyotas Jari-Matti Latvala. Mellom de to skiller det bare 2,3 sekunder i Loebs favør. Fredag kveld var differansen 0,8 sekunder i favør Latvala, så også disse to kjører helt jevnt.

Toyota-fører Ott Tänak er også innen skuddhold til en pallplass. Han ligger femten sekunder bak teamkollega Latvala mens den tredje Toyota-føreren, Kris Meeke ligger på sjetteplass. Briten er imidlertid over tre minutter bak estlenderen og har også en solid luke bak seg.

Best av de norske er nå Ole-Christian Veiby som er nummer 12 totalt og nummer seks i WRC2-klassen. Pontus Tidemans og kartleser Ola Fløene ligger på 24. plass etter at de måtte bryte fredag.

Det gjenstår fire etapper før målgang i Monaco søndag ettermiddag.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: