Ogier til topps med Citroën - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ogier til topps med Citroën
Sebastien Ogier kjørte inn til seier i Rallye Monte-Carlo, hans første løp etter han gjorde comeback hos Citroën. Sett med norske øyne ble løpet en nedtur.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Årets Monte-Carlo har vært en thriller der det hele ble avgjort på aller siste etappe. Før etappen hadde Citroën-føreren en margin på 0,4 sekunder til Hyundai-fører Thierry Neuville, men han slo belgieren med 1,8 sekunder på etappen slik at han til slutt hadde en seiersmargin på 2,2 sekunder.

Kampen om tredjeplassen var også meget intens, og den gikk til slutt Toyotas Ott Tänak seirende ut av foran Hyundais Sebastien Loen og Toyotas Jari-Matti Latvala.

Kris Meeke som debuterte for Toyota i Monte-Carlo kjørte inn til seier i den avsluttende Power Stage og endte løpet på femteplass totalt.

Andreas Mikkelsen måtte bryte løpet lørdag morgen etter å ha revet løs et hjul etter målgang på SS10. Beste nordmann ble dermed Ole Christian Veiby som ble nummer 12 totalt og nummer tre i WRC2-klassen i sin debut i en Volkswagen Polo.

Neste VM-runde er Rally Sweden helgen om tre uker der flesteparten av fredagens etapper kjøres i Norge slik tilfellet har vært de siste årene.

Der får vi gjensyn med Marcus Grönholm som for anledningen kjører en Toyota WRC, i tillegg til alle de fast WRC-førerne.

Mads Østberg kjører en Citroën i WRC2-klassen og Henning Solberg stiller i samme klassen hvor også Ole Christian Veiby deltar.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: