Porsche : Fra simulator til racerbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Fra simulator til racerbil
I et par måneder har det vært kjørt simulator-konkurranser hos samtlige Porsche Center i Norge. Sist helg var simulatoren byttet ut med raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

På Rudskogen skulle det avgjøres hvem som stod igjen som hovedvinner av simulatorturneen hos alle norske Porsche Center. Ved hvert center var det én vinner med beste rundetid som fikk en reise til Rudskogen for å kjøre Porsche 718 Cayman.

På Rudskogen var det i helgen det masse aktivitet – blant annet ble det kjørt en runde av den Porsche Carrera Cup Scandinavia.  

De 11 delvinnerne fra simulatorturneen måtte gjennom banebefaring, teori og sikkerhetskurs før det hele skulle avgjøres på banen i ordentlig racerigget Porsche 718 Cayman. Her var det om å gjøre å sette raskeste rundetid i løpet av 18 minutter.  

Foran et stort publikum og med heftig kjøring var det til slutt Sindre Setsaas fra Trondheim som stod igjen som vinner med tiden 1:40:8. Andreplassen gikk til Glenn Key fra Tromsø og tredjeplass til Herman Smidt fra Son. 

Premien vinneren Sindre Setsaas kan se frem mot er en hel dag med Porsche World Roadshow hvor han får testet en rekke Porsche-modeller.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: