McLaren : McLaren for unga - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
McLaren for unga
Hans og Hennes-versjoner har man hørt om. Nå blir det oftere og oftere Hans (Sr.) og Hans (Jr.). McLaren har kastet seg på Bugatti Type 52-vogna.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Bugatti var vel den første som gjorde penger på å selge miniatyr-versjoner av sin mest kjente sportsbil til rike foreldre. Type 52 er blitt utgangspunktet for ganske mange overdrivelser.

Den nye McLaren har sine sider den også – først og fremst et vanvittig infotainment-system.

Men la oss først repetere at det er ikke første gang McLaren frir til de små. De gjorde en greie, løselig basert på P1 som vi fortalte om i passe tid før julegavetid 2016

Nå har de en ny modell på gang. Helelektrisk denne gangen også, selvfølgelig, og basert på 720S

Noe har de fått til. Aeroen på sidene for eksempel, bikubemønsteret bak – for ikke så snakke om lyktene foran.

Og dørene har også litt teatralsk drama. De løfter seg skrått oppover og har pneumatiske pumper. Og splittere og diffusere i karbon-look er garantert effektive i den gangfarten bilen kan oppnå.

Den leveres med åtte fargemuligheter – alle anerkjente McLaren kulører. Launch-modellen er forresten lakkert i Papaya Spark!

Sjåføren trenger en nøkkel for å starte det hele, og ut av eksosrørene kommer det faktisk eksos-låt. Syntetisk riktignok, men hvem bryr seg?

Men det er infotainment systemet som tar kaka. USB og plass til SD-brikke, så ungen kan sitte der, i stedet for på rommet sitt, og se levende bilder eller høre hermetisk musikk. Du får også informasjoner om bilens muligheter, gjenstående rekkevidde for eksempel.

(saken fortsetter)

Og hvis du syns ungen din vier videoen litt for stor oppmerksomhet og glemmer hvorfor hen egentlig fikk bilen, har du muligheten til å bruke en fjernkontroll, slik at du kjører bilen for hen som sitter oppi.

Av og til har jeg følelsen av at hvis en slik leke kom i en schvær pappeske vil ungen kanskje ha større glede av å leke med esken (skummel hule, en tidsmaskin, et dino-egg, bygg-ditt eget tårn) enn med den dumme plastikk-bilen.

Pappas bil er jo egentlig meget kulere.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: