Nissan 370Z: Nissan utvikler ny Z - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Nissan utvikler ny Z
SPIONBILDER: Nissan er i ferd med å utvikle en ny sportsbil som skal ta over for den tilårskomne 370Z.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Her er ferske bilder av en prototyp under testing på Nürburgring. Selv om denne «bastarden» har karosseriet fra en 370 Z, er det under skallet elementer fra en helt ny modell.

Fronten er modifisert med ekstra åpninger, noe som antyder at Nissan har en ny drivlinje under utvikling. Legg også merke til at skjermene stikker et stykke ut over hjulene – noe som indikerer at bilen har smalere sporvidde.

Det antydes at etterfølgeren til 370Z blir mer kompakt enn dagens modell – noe som gir mening ettersom Nissan viste et sporty konsept med betegnelse IDx så langt tilbake som i 2013. «Et friere til unge kjøpere», skrev kollega Winding-Sørensen den gangen.

Ifølge Motor Authority antydet en kilde hos Nissan at en redesignet Z ikke nødvendigvis ble så mye lettere enn dagens modell, men at den ville bli mer leken. De antyder videre at bilen kan få forskjellige drivlinjer med inntil 400 hester, og at en hybrid også kan ligge i planene.

Under banetesten hadde Nissan med seg en Toyota Supra, en indikasjon på at denne blir en benchmark.

Fortsatt er Nissan på et tidlig stadium i utviklingsprosessen, så selv om 370Z har vært på markedet siden 2009 har de neppe klar noen ny modell før tidligst i 2021, og da som 2022-modell.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: