Peugeot 2008: Spør i vei om elektrisk Peugeot 2008 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Spør i vei om elektrisk Peugeot 2008
PSA kommer med et helt batteri elektriske biler i 2020: Opel Corsa-e, Peugeot e-208 og DS 3 Crossback E-Tense. Men viktigst blir likevel Peugeot e-2008 som BilNorge prøvekjører denne uken.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det blir å sette det hele litt på hodet: ute i den store europeiske verden er de elektriske bilene fra franske PSA foreløpig kun et viktig tillegg til bensin- og dieselbilene, mens de i Norge er helt avgjørende for et merkes suksess eller fiasko.

Så etter et usedvanlig magert år, står PSA klar til å overøse elbilsultne nordmenn med batterivarianter av Opel, Peugeot og DS.

Men mest tro knyttes til den lille SUV-en/crossovermodellen e-2008 nettopp fordi den er akkurat så mye større og rommeligere enn de andre elbilene fra samme konsern.

Og selv om ikke prisen er kjent, matcher den sannsynligvis ID.3, VWs norske storsatsing i 2020, med god margin og har det meste i seg til å bli en av bestselgerne neste år.

Alt tyder på at e-2008 også er i Norge før ID.3.

Plattform og teknologi er identisk med de tre andre elbilene fra samme konsern, altså 136 hk/300 Nm i moment, 100 kW ladefart fra hurtiglader og inntil 7,4 kW hjemmeladefart.

Bruksrekkevidde vil ligge rett over 300 km, og bilen kommer kun som forhjulsdrevet.

Men jeg antar du fortsatt har mange spørsmål knyttet til Peugeot e-2008, så la meg høre fra deg så skal jeg forsøke å skaffe relevante svar.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: