Porsche Macan: Den sportsligste Macan - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Den sportsligste Macan
Macan er utvilsomt blant de mest sportslige SUV-er på markedet, spesielt om du velger denne varianten.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Et års tid etter Porsche startet oppdateringen av Macan er turen kommet til den mest sportslige av dem, Macan GTS. Porsche-entusiaster vet at de tre bokstavene – som står for Gran Turismo Sport – forplikter.

Motoren er en 2,9-liters biturbo V6 som varter opp med 380 hestekrefter (20 mer enn forgjengeren) og et dreiemoment på 520 Newtonmeter (+ 20 Nm) i området mellom 1750 og 5000 omdreininger.

Les vår prøvekjøring av forrige Macan GTS

En nyutviklet PDK girkasse fordeler kreftene effektivt til alle fire hjørner, og utstyrt med Sport Chrono-pakke er du oppe i 100 km/t i løpet av 4,7 sekunder og har en potensial toppfart på 261 km/t. Og husk at vi snakker om en relativt voksen SUV her!

Porsche har tunet det aktive chassiset for å fremheve de sportslige egenskapene, og sammenlignet med en «vanlig» Macan er GTS senket med 15 mm. Velger du luftfjæring (tilleggsutstyr) senkes bilen ytterligere 10 mm.

Les også: Kjøreglad Porsche Macan

Standard hjulutrustning er 20-tommere, og bremsene (360 x 36 mm foran og 330 x 22 mm bak) er slik du forventer de skal være i en sportsbil. Pyntet med røde calipere.

Macan GTS leveres med en Sport Design-pakke med egen identitet i front og hekk, samt spesielle sideskjørt. Fronten og hekken har som alle andre GTS-modeller sorte designelementer. LED hovedlysene og de tredimensjonale baklysene har tonet glass.

Innendørs finner vi Alcantara i setene, på armlenene og dørpanelene mens børstet aluminium er benyttet som dekor. Sportssetene med åtteveis justering og god sidestøtte er utviklet spesielt for Macan GTS.

Macan GTS er nå bestillingsklar, og veiledende pris er kr 1.328.900.

Se priser og data for øvrige Macan-modeller her

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: