Renault Megane: Renault oppgraderer Megane - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
36 bilder i galleri
Renault oppgraderer Megane
SPIONBILDER: Selv om den var ny i 2016 er Renault allerede i gang med oppdatering av Megane. En detalj kan være svært viktig for interessen i Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Hele Megane-familien kommer i oppfrisket utgave i løpet av våren, og her får du spionbilder av stasjonsvognen og den sporty Megane RS mens vår illustratør gir et godt inntrykk av hvordan det ferdige produktet vil se ut.

Årsaken til at Renault allerede nå velger å fornye Megane er hardnet konkurranse i det tøffe C-segmentet. Ford Focus kom i ny tapning for halvannet år siden, og neste år følger en ny generasjon Golf og Seat Leon

De koreanske utfordrerne, Kia Ceed og Hyundai i30 er også nyere enn Megane, og Toyota har relansert Corolla-navnet på sin volumselger. 

Meganes nære slektning, Kadjar, fikk en facelift for et års tid siden, og det er en del av teknikken fra denne som nå også finner veien til Megane.

For Norge er nok det viktigste at den franske Golf-utfordreren nå kommer som hybrid. Det gjør den til en viktig del av Renault-Nissan-Mitsubishi-alliansens «Drive the Future»-plan som lover 20 elektrifiserte Renault-modeller innen 2022.

Den ene bildeserien viser Megane stasjonsvogn med tilnavnet Sport Tourer, mens den andre serien viser Megane RS som er en tøff utfordrer i segmentet rundt Golf GTI

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: