Toyota : Toyota viser skisse av kompakt-SUV - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Toyota viser skisse av kompakt-SUV
Toyota har i dag presentert en første skisse på en ny kompakt-SUV som skal bygges side om side med Yaris.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

På en samling for journalister i Amsterdam kunngjorde Toyota Motor Europe (TME) i dag sine planer for å introdusere en helt ny modell i sitt europeiske produktutvalg, en liten SUV basert på en ny variant av GA-B plattformen.

Navnet på den nye kompakt-SUV-en, salgsplanene og tidspunktet for lansering vil ble kunngjort på et senere tidspunkt. På arrangementet ble det vist en stilisert silhuett av den kommende bilen.

Takket være fleksibiliteten til den nye GA-B plattformen, kan den supportere biler med forskjellig bredde, lengde og høyde.

– Denne modellen vil bygge på suksessen til Yaris i Europa, og sammen forventer vi at disse bilene vil utgjøre rundt tretti present av Toyota-salget i Europa i 2025, sa Matt Harrison, Executive Vice President i TME.

– Dere trenger ikke å vente lenge før dere får se den endelige designen, og dere vil se at det ikke er kun er en Yaris med skjermutbyggere og hevet karosseri, men en helt ny og distinkt B-SUV med en kompakt, dynamisk design og en egen personlighet, la han til.

Den kommende bilen vil bli bygget på samme fabrikk som Toyota Yaris, på Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) i Onnaing, nær Valenciennes i Frankrike.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: