DS : DS på gode avveier - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
33 bilder i galleri
DS på gode avveier
Er det DS vi må støtte oss til for å få noen konseptideer som er litt annerledes? Aero Sport Lounge virker svært lovende blant alle såpestykkene med påklistrete aerodynamiske finesser.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Citroën har brukt Lounge-uttrykket tidligere.

Det gjør ikke noe at DS overtar det – de er jo tross alt i familie.

Det som heller ikke gjør noe er at de første bildene av konseptbilen de skal vise i Genève ser såpass spennende ut som de gjør.

Markert front, overdrevne Lexus-tendenser kanskje – både der og bak, karosserisider som bulker i alle retninger, ut og inn og opp og ned, høy sittestilling med mye glass, og noe som ser ut som en ganske spennende profil.

Hørte Thierry Metroz, designsjefen der, klagesangen min i går over Polestar og BMW og alle uspennende konsepter der man skal sikre seg på alle bauger og kanter?

Jeg har lovprist ham før jeg, sist nå i høst da han lagde en greie for studenter der de ble oppfordret til å tenke helt andre veier

Det er klare tendenser her også, til at de etablerte DS-designerne har klart å tenke helt nytt.

Fem meter lang, da har de selvfølgelig noe å boltre seg på. Og med 23-tommere blir så klart uttrykket litt tøffere enn hvis noe slikt kommer på gaten.

Og spesifikasjonene, med 500 kW og 110 kWh batterier og masse teknologi fra Formel E bilen deres, blir allikevel helt uinteressant i denne sammenhengen.

Interiøret og materialene der blir imidlertid ikke uinteressante. Ny interaksjon i føreravdelingen er noe man bare må regne med i disse dager, og at overgangen mellom virkelig og virtuell blir stadig mer utvisket er heller ikke noe å gjøre ved.

Men å hente inn halm, dyrket og høstet inn på gammaldags vis i Burgund, er selvfølgelig en kjempe-gimmick, men av den typen jeg applauderer for den viser at det fremdeles er materialer der ute man kanskje med fordel kunne bruke mer av.

Det er selvfølgelig mange flere detaljer å ta med seg fra dette konseptet, og det skal jeg love å gjøre. Jeg kommer til å kunne ta meg god tid der også – DS er det eneste PSA-merket som kommer til å vise seg frem på messen i år.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: