Mercedes-Benz : Mercedes-Benz GLB med norske priser - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Mercedes-Benz GLB med norske priser
Mercedes-Benz’ kompakt-SUV GLB har fått en startpris fra 486.000 kroner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Mercedes-Benz åpner nå for bestilling av nykommeren GLB, som vi kjørte i november 2019. Den høyreiste kompakt-SUV-en leveres med inntil syv seter og kan ifølge importøren leveres allerede i mars.

- En kompakt premium-SUV med god plassutnyttelse er unikt på det norske markedet. GLB introduseres med en rekke effektive motorer, og i kombinasjon med 4Matic firehjulsdrift har den alle egenskapene som skal til for å bli en suksess, sier Kjetil Myhre, konserndirektør i Mercedes-Benz hos Bertel O. Steen, i en pressemelding.

Fire barneseter
GLB er den første kompaktbilen fra Mercedes-Benz tilgjengelig med en tredje seterad, med isofix. Her er det plass til to ekstra passasjerer på inntil 168 cm.

Interiøret er godt kjent fra resten av den nye kompaktfamilien med blant annet widescreen-cockpit og MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Fem motorer
I første omgang blir GLB tilgjengelig med fem bensin- og dieselmotorer, med og uten 4MATIC. Innstegsmodellen GLB 200 får den nyutviklede M282-motoren med sylinderkutt for redusert forbruk og utslipp. Prisen for denne starter på 486.000 kroner. På dieselsiden er det kjenningen OM654q som står for fremdriften. For de som ønsker kraftoverskudd og skarpere kjøreegenskaper er også AMG GLB 35 tilgjengelig fra salgsstart.

Her er prisene på Mercedes-Benz GLB:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: