Volkswagen : Volkswagens lystige samlet - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
82 bilder i galleri
Volkswagens lystige samlet
SPIONBILDER: En trio av Volkswagens R-modeller var nylig samlet til lekestund på Nürburgring.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Da vi møtte Golf R for et par måneder siden oppholdt den seg i vinterlige omgivelser – en viktig del av Volkswagens testprogram. Like viktig er noen turer til Nordsløyfa hvor disse bildene stammer fra.

Denne testbilen er like umaskert som den vi møtte i Lappland, men noen detaljer skiller likevel de to. Modellen på Nordsløyfa har en mer markant hekkspoiler, større hjul og de blå bremsecaliperne som er blant de få særtrekkene som skiller R-utgaven fra en ordinær Golf.

Hvorvidt spoileren blir standard eller skal tilbys som ekstrautstyret vites ikke. Men vi vet at bilen får minst 300 hester samt firehjulsdrift og DSG girkasse som standard.

En annen bil vi har møtt tidligere er Tiguan R som for første gang skal utstyres med tilsvarende drivlinje som den mest aggressive Golfen. Men den er ikke første SUV ut med denne løsningen – T-Roc R har allerede vært en stund i markedet

Tredje R-modell i aksjon på Nürburgring er Arteon R. Du trodde kanskje den modellen var død siden den ikke selges i Norge, men den lever fortsatt i beste velgående selv om markedet for store sedaner er labert de fleste steder bortsett fra i Kina.

Arteon har vært på markedet siden 2017 og får snart en midtlivs oppdatering. I den forbindelse kommer Arteon R, samtidig som modellen lanseres som stasjonsvogn, eller Shooting Brake som man ynder å kalle sportslige stasjonsvogner som denne.

Kanskje ser Volkswagen et marked for den etter at Mercedes valgte å kansellere sin CLS Shooting Brake ved siste generasjonsskifte

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: