BMW 4-serie: Snart kommer BMWs nye Firer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
46 bilder i galleri
Snart kommer BMWs nye Firer
Lansering av neste generasjon BMW 4-serie nærmer seg med stormskritt. Nå har BMW delt bilder fra testing av nykommeren.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Konseptbilen hadde premiere på bilutstillingen i Frankfurt i fjor høst. Man kan trygt si den vakte en del oppsikt på grunn av den dominerende fronten som vi nok må venne oss til å se mer av i fremtiden. 

Nå gjenstår ifølge BMW kun den siste finpussen før helt nye 4-serie Coupé er klar for lansering og serieproduksjon.

Prototypene av BMW 4-serie Coupé er testet på alt fra vinterveiene i Arjeplog i Sverige, til BMWs testsenter i sørfranske Miramas, og på den beryktede racingbanen Nürburgring.

Nå har bilene returnert til sine røtter; BMWs forsknings- og utviklingssenter i München. På de mange landeveiene rundt den tyske storbyen gjøres nå de siste justeringene på chassiset før serieproduksjonen starter senere i år.

Sammenlignet med siste generasjon BMW 3-serie Sedan, er helt nye BMW 4-serie Coupé 57 mm lavere, noe som igjen også medfører at tyngdepunktet flyttes 21 mm nærmere asfalten.

På bakakselen er sporvidden økt med 23 millimeter. Det betyr at helt nye BMW 4-serie Coupé har en egen identitet og at det er mer enn de to dørene som skiller den fra BMW 3-serie Sedan. Også eksteriørdesignen, som fortsatt er kamuflert for publikum, gjør det enklere enn noen gang å skille 4-serien fra 3-serien.

Spydspissen ved lansering er BMW M440i xDrive Coupé. Under panseret sitter en rekkesekser på 374 hk, som igjen er koblet sammen med et 48V mild-hybridsystem og et ekstra batteri.

Mild-hybridsystemet bidrar både til mer effektivitet og ekstra krefter. 8 kW/11 hk ekstra blir tilgjengelig ved rask akselerasjon og andre sprintøvelser. Kreftene finner veien til asfalten gjennom en 8-trinns automatgirkasse og xDrive firehjulsdrift.

– Den nye generasjonen BMW 4-serie vil by på et bredt spekter av ulike modeller. To kommende ikoner er helelektriske BMW i4 og råskinnet BMW M4, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Mer informasjon blir tilgjengelig når helt nye BMW 4-serie snart får sin offisielle premiere.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: