Mini Cooper: Ny Mini for Norge - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Ny Mini for Norge
SPIONBILDER: I dag har Mini én ladbar hybrid i programmet, men her er bevis på at minst en til er under utvikling.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Dagens alternativ for dem som ønsker en ladbar hybrid Mini er Countryman Cooper S E ALL4. Den må til gjengjeld kalles en norsk suksess – av 419 Mini registrert i første halvår utgjør Countryman 275, hvorav 273 plug-in hybrider, ifølge OFV

Testbilen våre fotografer har kommet over her ser ved første øyekast ut som en vanlig 5-dørs Mini, men avsløres av E-FZG-stickeren i vinduet. En slik sticker er påkrevet for plug-in og elbiler som testes i Tyskland.

Jeg kan tenke meg at den norske BMW-organisasjonen hadde foretrukket en elbil, men eksosrørene avslører at denne er hybrid. Nå ser vi ikke ladeluka på bildene, for den befinner seg på motsatt side.

Den ladbare utgaven av Countryman har en 3-sylindret bensinmotor som kombinert med elmotoren gir en samlet effekt på 224 hk og et dreiemoment på 385 Newtonmeter, så den varter opp med spreke ytelser.

Vi kan regne med at en tilsvarende drivlinje skal benyttes i femdørsutgaven - muligens også med firehjulsdrift. Om batteripakken også blir identisk (9,6 kWt) snakker vi om en rekkevidde på drøyt 50 kilometer.

Ifølge fotografen var daskbordet i bilen skjult, så trolig er det endringer der også. Det vil nok gjelde de øvrige Mini-modellene også, som kan være modne for en facelift etter å ha vært på markedet i 5-6 år.

En oppgradert Countryman ble vist i våres og kommer til Norge på sensommeren

Det spekuleres også i at Mini har nye SUV-er under utvikling. Den mest interessante for Norge blir en el-SUV på omtrent samme størrelse som Countryman, men det kan også komme en større modell som nærmer seg BMW X1 i format.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: