Vanskelig helg for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
14 bilder i galleri
Vanskelig helg for Dennis Hauger
Søndagens løp på britiske Silverstone hadde absolutt lyspunkter, men fredagens kvalifisering gjorde helgen vanskelig for Dennis Hauger.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er små marginer i Formel 3 der 30 talenter fra hele verden ønsker å vise seg frem. Man bør kvalifisere seg blant de ti beste om man ønsker å sanke poeng i løpene, og med en beskjeden 19. plass i kvalifiseringen hadde Dennis et vanskelig utgangspunkt for helgen.

Marginene er så små at hele 16 førere satte tider under sekundet bak fredagens raskeste, amerikanske Logan Sargeant. Dennis var 1,1 sekunder bak.

– Det så veldig bra ut på trening, bortsett fra siste stint med mye trafikk. På kvalifisering fikk ikke Dennis det til å stemme, og tapte dessverre mye i de raske partiene. Da blir helgen særdeles vanskelig, sier pappa Tom Erik Hauger til BilNorge.no

I lørdagens løp krysset han målstreken på 16. plass. Vinner av løpet ble Dennis’ teamkollega, Liam Lawson som kjører sin andre sesong i Formel 3. Også han er på Red Bulls Junior Team.

– Race 1 var også vanskelig, fortsetter Hauger. – Dennis fant ikke balansen og følelsen. Han ble nummer 16 med 5 sekunder straff for et sammenstøt han ikke klarte å unngå.

Med startspor 16 hadde Dennis Hauger et litt bedre utgangspunkt i søndagens løp. Han holdt et høyt tempo og avanserte i feltet. Får runder før målgang var han oppe på 11. plass, men tekniske problemer medførte at han ramlet ned til 17. plass før målgang.

– I Race 2 fungerte det mye bedre med bra oppkjøring. Dessverre fikk han tekniske problem med gassen de tre siste rundene, som gjorde at han falt ned til P17. Det positive er at det i Race 2 så mye bedre ut, så det er bare å jobbe videre derfra for neste helg, sier Hauger.

– Det er en ekstremt stor overgang fra Formel 4 til denne bilen, og med all testing kansellert har det vært ekstra krevende. Men Dennis lærer masse hver helg, jobber på og kommer til å avansere i feltet fremover, konkluderer en Tom Erik Hauger.

Dennis skjemte oss bort med meget gode resultater i Formel 4 i fjor, men det er viktig å huske at det norske talentet fortsatt bare er 17 år og blant de yngste i feltet. Mange av konkurrentene er eldre og har vesentlig mer erfaring.

Neste helg kommer nye muligheter da det skal kjøres to nye løp på Silverstone.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: