Ford : Spesialversjon på Ford GT - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
36 bilder i galleri
Spesialversjon på Ford GT
Ford lanserer nye spesialversjoner av GT for å minne oss om at de for 55 år siden hadde stor suksess i langdistanseløp.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

– Med Heritage Edition har Ford Performance-teamet hentet frem enda flere detaljer fra Ford GTs historie og utviklet en Limited Edition som hyller den ikoniske bilens 55 års jubileum etter at den vant 24-timers løpet i Daytona, sier Ford GT Program Manager, Mike Severson.

Det var starten på en suksess som senere ble gjentatt på Le Mans. Med utstyrspakken Ford GT Studio Collection kan kundene nå også personifisere sin supersportsbil.

Den eksklusive Heritage-modellen er en hyllest til bilen som i 1966 vant det klassiske 24-timersløpet på Daytona. Med førerne Ken Miles og Lloyd Ruby i spissen tok Ford fire av de fem første plassene i Daytona. Dette var starten på en magisk sesong for Ford GT40 MK II.

– Miles og Ruby ledet nesten hver runde av 24 timers-løpet og slo konkurrentene med flere runder. Denne seieren var den første gangen noen truet Ferrari sin dominans og ble et vendepunkt for racing-programmet til Ford GT, sier Severson.

Daytona-inspirert
Inspirert av det hvite, svarte og røde eksteriøret fra vinnerbilen i 1966 har den nye 2021 Ford GT Heritage Edition Frozen White eksteriørfarge med synlige karbondetaljer på panseret som en kontrast.

Den har også fått detaljer i Racing Red, både på siden, foran og under spoileren bak. Heritage Edition kommer med rødlakkerte Brembo-bremsekalipere og Heritage Gold 20-tommers helstøpte aluminiumsfelger.

Innendørs har bilen fått flere unike detaljer, som instrumentpanel i svart Alcantara®-utførelse, røde girhendler ved rattet og rød Alcantara i setene.

Kunder som ønsker å gi bilen sin et enda tøffere utseende kan velge en Heritage Upgrade-pakke med 20-tommers karbonfiberhjul med unike røde detaljer, svartlakkerte bremsekalipere med Brembo-bokstaver i rødt og tallet 98 felt inn i dørpanelet, både på fører- og passasjersiden.

(saken fortsetter)

Ny grafikkpakke
Ford Perfomance lanserer også en helt ny og eksklusiv serie til supersportsbilen.

Med grafikkpakken Ford GT Studio Collections kan du tilpasse farger på en rekke av bilens stylingelementer, inkludert kjøleribbene som hjelper de 660 hestekreftene når temperaturen er høy ved banekjøring.

Bare 40 supersportsbiler vil komme med Studio Collection-pakken i løpet av modellårene 2021 og 2022. Både karosseri og grafikkdetaljene kan leveres i syv standardfarger eller ytterligere personaliseres ved å skreddersy akkurat den fargen du ønsker deg.

Levering av 2021-modellen av Ford GT begynner tidlig i 2021. Produksjonen av Ford GT vil avsluttes i 2022.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: